Viisituhatta euroa lasten ja nuorten harrastamiseen – Kajave jakoi Taustavoimaa-apurahat

Jaa
Kajave on jakanut Taustavoimaa-apurahoina yhteensä 5 000 euroa kahdeksalle eri yhdistykselle lasten ja nuorten vapaa-ajan toiminnan tukemiseksi. Päätös tuen saajista tehtiin maaliskuun alussa.

”Olemme iloisia, että lasten ja nuorten harrastustoiminta on alueellamme vilkasta. Saimme tällä kertaa 43 hakemusta, joka on kolmanneksen enemmän kuin viime vuonna. Yli puolet hakemuksista tuli urheilun parista, joten yli puolet tuesta jaetaan urheilutoimintaan", asiakkuuspäällikkö Maarit Tuovinen sähköverkkoyhtiö Kajavesta kertoo.

Apurahaa jaetaan myös paikalliseen lapsi- ja nuorisotyöhön, taiteen ja kulttuurin harrastamiseen sekä luonto- ja erätoimintaan.Kajaven periaatteena on myöntää apurahaa mahdollisimman monelle taholle ja mahdollisimman monenlaiseen toimintaan, jotta tuki tavoittaa lapset ja nuoret laaja-alaisesti.

”Mielekäs ja kiva yhteinen tekeminen lisää hyvinvointia. Haluamme tukea monenlaisia harrastusvaihtoehtoja eri puolilla sähköverkkoaluettamme”, Maarit Tuovinen sanoo.

Kajave on tukenut lasten ja nuorten harrastustoimintaa jo lähes kaksikymmentä vuotta. Ensimmäiset apurahat myönnettiin vuonna 2004.

Vuoden 2023 apurahan saavat

  • Ruhtinansalmen kyläyhdistys ry

  • Kosken kyläyhdistys ry
  • 
Kainuun Kirjailijat ry

  • Paltamon riistanhoitoyhdistys ry
  • 
Vuokatti Team Sport ry
  • 
High Five Agility Team ry
  • 
Kajaanin Pallokerho ry
  • 
Paltamon Urheilijat ry

Taustavoimaa-apurahat

Kajave tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa vuosittain 5 000 eurolla. Apurahaa voivat hakea yhdistykset, kerhot, harrastuspiirit ja muut tahot, jotka järjestävät harrastustoimintaa alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille Kajaven sähköverkkoalueella. Tukea voidaan myöntää kullekin hakijalle enintään 700 euroa, eikä sitä makseta yksityishenkilön tilille. Apurahan hakuaika on joulukuun alusta helmikuun loppuun.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kajave Oy
Kajave OyTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kajave Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme