Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vilhonvuorenkadun jatke avautuu perjantaina

Jaa

Sörnäisissä sijaitsevan Vilhonvuorenkadun uusi osuus Sörnäisten rantatien ja Koksikadun välillä avautuu liikenteelle perjantaina 17.6.2022. Kyseessä on kokonaan uusi katu, joka toimii Kalasataman alueen paikallisena kokoojakatuna.

Karttakuva uuden katuosuuden sijoittumisesta.
Karttakuva uuden katuosuuden sijoittumisesta.

Kadun avautuminen parantaa merkittävästi liikenneyhteyksiä eteläiseen Kalasatamaan ja Sompasaareen. HSL:n bussilinja 55 siirtyy syksyllä 2022 kulkemaan Vilhonvuorenkatua ja Koksikatua pitkin. Uudella katuosuudella on yksisuuntaiset pyörätiet. 

Vilhonvuorenkadun jatke liittyy länsipäästään valo-ohjatulla liittymällä Sörnäisten rantatiehen ja itäpäästään Parrulaituriin sekä Koksikatuun.  

Vilhonvuorenkadun vanha osuus sijaitsee Sörnäisten rantatien ja Hämeenkadun välillä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo Säynätjoki
Projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
p. 09 310 38478
timo.saynatjoki@hel.fi

Kuvat

Karttakuva uuden katuosuuden sijoittumisesta.
Karttakuva uuden katuosuuden sijoittumisesta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 30.6.202230.6.2022 18:30:11 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 30.6.2022. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 25.8.2022.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 29.6.202229.6.2022 18:32:35 EEST | Tiedote

Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 29.6.2022 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Jaosto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 18.8.2022. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme