Espoon kaupunki - Esbo stad

Villa Elfvikin luontotalo avaa ovensa yleisölle 1.6.2020

Jaa

Villa Elfvikin luontotalo avataan yleisölle kesäkuun alussa. Kävijöitä ohjeistetaan toimimaan turvallisesti ja noudattamaan koronarajoituksia.

Kuva: Jussi Helimäki.
Kuva: Jussi Helimäki.

Villa Elfvikin luontotalo avaa ovensa yleisölle kesäkuun alussa normaaleilla kesäajan aukioloajoilla eli ma-pe klo 9-16 ja la-su klo 10-16. Riskiryhmien vierailuaika on ma-pe klo 9-10.

Luontotalossa voi tutustua Espoon monimuotoista luontoa esittelevään Eläköön Espoo -näyttelyyn ja vaihtuvana näyttelynä Villa Elfvikin historiaa esittelevään näyttelyyn. Näyttelyjen kosketeltavia osioita on poistettu käytöstä. Yläkerran Mäyrän metsä pysyy toistaiseksi suljettuna.

Luontotalon tiloissa noudatetaan turvavälejä ja käsihygieniasta pidetään hyvää huolta. Asiakasmäärää rajoitetaan ja kulkua talossa ohjataan niin, että sisään tullaan pääovesta ja ulos mennään lasiverannan ovesta.

Café Elfvik avataan lauantaina 6.6.2020. Asiakaspaikkoja on kahvilasalissa vähennetty ja isoja pöytiä on korvattu pienillä. Ulos laitetaan lisää pöytiä. Kahvia on mahdollista ostaa myös mukaan omaan mukiin. Kahvila on avoinna viikonloppuisin talon aukioloaikoina.

Luontotalo on ollut suljettuna maaliskuun puolivälistä asti koronviruksen vuoksi. Asiakkaita palvellaan toukokuun loppuun asti ma-pe klo 9-15, puh. 09 8165 4400 ja villaelfvik@espoo.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Riitta Pulkkinen, luontotalon johtaja
puh. 043 826 5217
riitta.pulkkinen@espoo.fi

Kuvat

Kuva: Jussi Helimäki.
Kuva: Jussi Helimäki.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. Villa Elfvikin luontotalo on osa Espoon ympäristökeskusta.

 

Seuraa meitä somessa:
www.instagram.com/villaelfvik
www.facebook.com/espoonympäristökeskus

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme