Osuuskauppa Hämeenmaa

Villähteen S-market uudisti ilmettään, valikoimiaan ja palveluitaan

Jaa

S-market Villähteellä asioiminen on entistä sujuvampaa muun muassa tuotteiden uudelleensijoittelun ja pikakassojen ansiosta. Lisäksi uudistettu myymälä tarjoaa yhä laajemman, asiakaskunnan tarpeita vastaavan valikoiman sekä nipun uusia mielenkiintoisia palveluita.

– Myymälän ilme on raikkaasti uudistunut. Tuotteet ovat saaneet uudet selkeämmät paikat tilavammissa hyllyissä. Myös juomapuoli on uudistettu. Täysin uusina palveluina S-marketimme tarjoaa paistopisteen, Mehustamon ja kahvipisteen, esittelee marketpäällikkö Fia Hillerström.

Hän toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uudistuneeseen myymälään.

Ryhmäpäällikkö Erja Kailan mukaan Villähteen S-marketin valikoimaa lähdettiin kehittämään sillä ajatuksella, että se palvelisi entistä paremmin lähialueen asukkaita ja vastaisi myös liikkuvan asiakaskunnan tarpeisiin. Tuotevalikoimia on kasvatettu esimerkiksi paistopistetuotteiden ja juomien osalta.

– Uudistetusta myymälästä löytyy nyt myös kolme pikakassaa, jotka tuovat uuden nopeamman vaihtoehdon pienten ostosten maksamiseen. Pikakassat sujuvoittavat asiointia erityisesti ruuhka-aikoina, Kaila sanoo.

Myymälä palvelee laajoin aukioloajoin ma-pe klo 7–21, la klo 8–21 ja su klo 10–21 osoitteessa Kauppakaari 4, Nastola.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Erja Kaila, 050 363 6458
Osuuskauppa Hämeenmaa, vt. marketpäällikkö Fia Hillerström, 044 748 6373

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

”Kuin uusi kauppa” – Metsäpellon Salen uudistus raikasti koko myymälämiljöön26.8.2020 09:30:00 EESTTiedote

Sale Metsäpellon uudistunut ilme on nykyaikaisempi ja samalla raikkaampi. Miljöön lisäksi remontissa uudistettiin palveluja: myymälässä on nyt asiakkaiden toivoma paistopiste, minkä lisäksi asiointia helpottamaan ja sujuvoittamaan saatiin kaksi pikakassaa. Remonttiavajaisia vietetään torstaina 27. elokuuta eli samana päivänä, kun Sale Metsäpelto täyttää 10 vuotta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme