Basam Books

Villi itä on tarina nuoruudesta, vapaudesta ja niiden menettämisestä.

Jaa
Miika Nuutisen esikoisromaani on lempeän huumorin sävyttämä kertomus elämästä syrjässä, rakkaudesta luontoon ja miesten välisestä ystävyydestä.
Villi itä (Basam Books 2023)
Villi itä (Basam Books 2023)

Kolmekymppiset oman elämänsä antisankarit ovat jääneet elelemään kotiseudulleen Pohjois-Karjalaan. Kilpailuyhteiskunnan moniosaajiksi heistä ei ehkä olisikaan.

Miehet samoavat rajaseudun saloilla nauttien rajavyöhyketerapiasta. Autiotuvan hiljaisuus tuo hetkellisen rauhan ja tyhjästä viinipussista saa tyynyn yöksi. Luovuus metsässä ei tarkoita, että pärjäisi ihmisten ilmoilla.

Ajan kuluessa ymmärtää, ettei menneisyyttä pääse pakoon. On hyväksyttävä myös tuleva, millainen se sitten onkin. Nuoruuden seikkailut jäävät kuitenkin elämään. Katkeratkin muistot löytävät paikkansa elämänmittaisella matkalla – se raskainkin.

Miika Nuutinen on 45-vuotias sirkustaiteilija ja runoilija. Hänen esikoisromaaninsa Villi itä on lempeän huumorin sävyttämä kertomus elämästä syrjässä, rakkaudesta luontoon ja miesten välisestä ystävyydestä. Aikaisemmin häneltä on julkaistu kolme runokirjaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:


Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

Villi itä (Basam Books 2023)
Villi itä (Basam Books 2023)
Lataa
Miika Nuutinen (kuvaaja: Eevi Ovaskainen)
Miika Nuutinen (kuvaaja: Eevi Ovaskainen)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Basam Booksin syksyn 2023 kirjat!15.5.2023 13:04:00 EEST | Tiedote

Syksyn julkaisuohjelmassamme on monipuolisesti niin kauno- kuin tietokirjallisuutta, hyvinvointia ja työelämää käsittelevää kirjallisuutta – klassikoita ja runoutta unohtamatta! Ohessa nostoja syksyn julkaisuohjelmasta – tarkemmat tiedot ja kaikki syksyn kirjat löydät verkkosivuiltamme (linkki alla). Tietokirjallisuus Janne Kontalan Bhagavad-gita – Johdatus joogan salaisuuteen on johdatus maailmankirjallisuuden merkkiteokseen Bhagavad-gitaan. Mary Lutyensin Krishnamurti – Elämäkerta luo kattavan katsauksen Jiddu Krishnamurtin ajatteluun. Teoksen on suomentanut Antti Immonen. Eero Hämeenniemen Tähän päättyy Via Appia kuvaa Italian eteläisintä osaa ja vie lukijan jännittävälle matkalle halki Italian tuntemattomimman ja villeimmän osan! Kirjassaan Pyhä luonto – Sankaritarinoita ja jumalia shintolaisesta Japanista buddhalaisen taiteen ja Aasian kulttuurien tutkija FT Irene Wai Lwin Moe tutkii shintolaisuuden ikivanhaa uskomusjärjestelmää sen rikkaasta myyttien ja sankaritarujen aarteistost

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme