Novita Oy

Vogue Knitting innostui Novitan Muumi-mallistosta - valtava kiinnostus yllätti perheyhtiön

Jaa

Vogue Knitting on esitellyt Novitan uudet Muumi-langat ja Muumi-perheen ympärille suunnitellut neulemallit. Muotilehden toimitussihteeri Molly Pohlig kertoo, että Voguen Facebook-sivulle nostettu postaus Moomin x Novita -mallistosta nousi hetkessä sivuston yhdeksi kaikkein suosituimmista postauksista.

Moomin x Novita 1
Moomin x Novita 1

”Muumien suosio Yhdysvalloissa on kasvanut nopeasti viime vuosina. Postauksen suuri suosio kuitenkin yllätti minut. Vogue Knittingillä on paljon seuraajia joka puolella maailmaa, mutta uusien lankojen ja Muumi-fanien täytyy olla selittävä tekijä”, Molle Pohlig hymyilee.

Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen sanoo, että Voguen nosto kertoo laajasta kiinnostuksesta Muumi-lankoja ja -malleja kohtaan.

”Kansainvälinen neulojayhteisö haluaa juuri nyt suomalaista omaleimaisuutta. Muumi-langoissa hehkuu Muumilaakson merellisen raikas tunnelma ja Muumitalon lämpö”, Daniela Yrjö-Koskinen kuvailee.

Vogue Knitting on ollut Yhdysvaltain johtava neulemedia jo 30 vuoden ajan, Euroopassa lehti tunnetaan nimellä Designer Knitting. Aikakauslehtien ja nettimedioiden julkaisun lisäksi se järjestää tapahtumia neulojille.

”Tapahtumamme Vogue Knitting Live New Yorkissa Times Squarella päättyi juuri. Tuhannet neulojat ottivat oppia toisiltaan ja neuloivat yhdessä”, Molly Pohlig kertoo.

Moomin x Novita -lankamallisto myytiin lähes loppuun kauppojen hyllyiltä

”Muumien vetovoima ja valtava kiinnostus on yllättänyt meidät. Meillä ei ole aiemmin ollut tällaista kiinnostusta sosiaalisessa mediassa ja kyselyitä on tullut Japanista asti”, sanoo Daniela Yrjö-Koskinen.

Novitan Muumi-langat ja -ohjekirjat saivat tammikuun alussa suursuosion heti saapuessaan kauppoihin, ja ensimmäinen erä myytiin hetkessä loppuun. Uusi lankaerä saapuu lähiviikkoina kauppoihin, joten neulojien kysyntään pystytään jälleen vastaamaan.

Novitan Muumi-valikoima tulee myyntiin kevään aikana Suomen lisäksi Ruotsiin, Viroon ja Norjaan. Loveknittingin kansainvälisen verkkokaupan kautta langat tavoittavat kuluttajat myös USA:ssa, Iso-Britanniassa ja Euroopassa.

Muumi-lankavalikoiman lanseerauksella Novita tavoittelee avausta myös Aasian markkinoille. Japanissa langat tulevat myyntiin kevään aikana ja siellä tullaan järjestämään useita Muumi-neulekerhoja. Muumit ovat suosittuja joka puolella maailmaa ja Aasiassa ne ovat saaneet erityisen suosion juuri Japanissa.

Novita julkaisee myös toisen ohjekirjasen Moomin x Novita -mallistolle. Toisena julkaistava ohjekirjanen on nimeltään Moomin x Novita: Muumilaakson suosikkineuleet. Se sisältää kaikkiaan seitsemän ohjetta; värikkäitä villasukkia, pikku Myy -mekon, Muumipeikko-neulepuseron ja pipon sekä Kuka lohduttaisi Nyytiä -tyynyn.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja
Daniela Yrjö-Koskinen
Gsm 040-546 44 88

Kuvat

Moomin x Novita 1
Moomin x Novita 1
Lataa
Moomin x Novita 3
Moomin x Novita 3
Lataa
Moomin x Novita 4
Moomin x Novita 4
Lataa
Moomin x Novita 5
Moomin x Novita 5
Lataa
Moomin x Novita 2
Moomin x Novita 2
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Novita Oy
Novita Oy
Tehtaankatu 27-29 A, 5 krs.
00150 Helsinki

09 613 176https://www.novitaknits.com/fi/fi/novita-oy

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Novita Oy