Veikkaus Oy

Voittoarpa piilossa vaatepinon alla – Rovaniemelle 200 000 euron päävoitto raaputusarvasta

Jaa
Rovaniemeläinen mies osti joulukuussa paikalliselta R-kioskilta viiden euron hintaisen Onnensanat-arvan. Vähän kuin vahingossa tulikin hankittua joululahja itselle, sillä raaputuspinnan alta paljastui kymmenen sanaa, joilla irtoaa arvan päävoitto – peräti 200 000 euroa.
Rovaniemeläinen arpavoittaja säilytti voittoarpaansa muovitaskussa vaatepinon alla.
Rovaniemeläinen arpavoittaja säilytti voittoarpaansa muovitaskussa vaatepinon alla.

Rovaniemellä asuvalla keski-ikäisellä miehellä on ollut tapana hankkia arpoja lahjaksi joulun alla. Tällä kertaa hän osti joulusuklaahankintojen ohessa Onnensanat-arvan kuitenkin vain itselleen raaputeltavaksi.

Ruokapöydässä arvasta alkoi avautua sana jos toinenkin – ja lopputuloksena oli 200 000 euron päävoittoon oikeuttavat kymmenen aukinaista ristikkosanaa.

– Laskimme vaimon kanssa monta kertaa, että siinä varmasti on kaikki sanat. Kun menin Ärrälle tarkistamaan arpaa, myyjä sanoi, että nyt on Helsingin reissu edessä, kertoo rovaniemeläisvoittaja Veikkauksen voittajakahveilla, joille hän saapui Lapista yöjunalla puksuttaen.

Muutama kymppi esikoiselle ja loput lainanmaksuun

Rovaniemeläisperhe saa maksettua voittorahoilla asuntolainaa mukavasti pois.

– Kun kerroimme lapsille voitosta, esikoinen kysyi kainosti, voisiko hän saada siitä muutaman kympin itselleen, rovaniemeläismies naurahtaa ja jatkaa:

– Vastasin, että eiköhän se saada jollain tapaa järjestymään.

Arpa muovitaskussa vaatepinon pohjalla

Lapsiperheessä voittoarvan säilyttämiseen tarvitaan neuvokkaita konsteja – lapsilla kun tuppaa olemaan luontainen kiinnostus repiä tai saksia kaikki paperinen ja mielenkiintoinen.

Tässä perheessä piilopaikaksi valikoitui vaatekaappi.

– Tein muovitaskusta vesitiiviin suojapaketin arvalle ja piilotin sen vaatepinon alle, etteivät lapset löytäisi sitä, voittaja kuvailee.

– Lapsia arpa kiinnosti kovasti, mutta heillä oli lupa katsoa sitä vain metrin päästä. Ja silloinkin pidin muovitaskun sisällä olevaa arpaa omassa kädessäni, mies myhäilee.

Onnensanoissa etsitään sanoja ristikosta

Onnensanat-arvassa pelaaja yrittää raaputtaa sanaristikosta auki mahdollisimman monta kokonaista sanaa. Ensin raaputetaan kirjaimet esiin arvan alareunasta, ja sen jälkeen aletaan etsiä samoja kirjaimia ristikosta. Mikäli kokonaan aukinaisia sanoja on vähintään kolme, pelaaja voittaa rahavoiton. Päävoitto napsahtaa kymmenellä kokonaisella sanalla.

Onnensanat-arpoja on kahden hintaisia: 5 euron arvan päävoitot ovat 200 000 euroa ja 10 euron arvan päävoitot ovat 500 000 euroa.

Veikkauksen julkaisemia haastatteluja tehdään vain voittajien luvalla, ja ne julkaistaan voittajien hyväksymässä muodossa. Voittaminen arpapeleissä perustuu yksinomaan sattumaan.

Toimituksille tiedoksi: Voittaja ei anna lisätietoja voitosta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Rovaniemeläinen arpavoittaja säilytti voittoarpaansa muovitaskussa vaatepinon alla.
Rovaniemeläinen arpavoittaja säilytti voittoarpaansa muovitaskussa vaatepinon alla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme