VR-Yhtymä Oyj

VR lisää yli 30 kaukojunavuoroa jääkiekon MM-kisoihin

Jaa
Jääkiekon MM-kisat pelataan jo toista vuotta peräkkäin Tampereen Nokia Arenalla 12.-28.5.2023. VR on lisännyt Leijonien pelipäiville kattavasti junavuoroja, joilla voi matkustaa otteluiden jälkeen Turun, Vaasan, Jyväskylän ja Helsingin suuntiin. Lisäksi ottelulipulla voi matkustaa maksutta Tampereen seudun joukkoliikenteessä.

Ottelut pelataan Nokia Arenalla aivan Tampereen rautatieaseman kupeessa, joten juna on helppo ja näppärä tapa saapua kisayleisöön. VR on lisännyt kisojen ajalle yhteensä yli 30 kaukojunavuoroa mahdollistamaan sujuvat ja ilmastoystävälliset kotimatkat otteluiden päätteeksi.

Otteluihin saapuu tuhansia katsojia, joten hyppäämällä junaan välttää mukavasti liikenneruuhkat tai parkkipaikan etsimisen. Saman ajan voi käyttää virittäytymällä kisatunnelmaan ravintolavaunun virvokkeiden ja herkkujen äärellä”, kertoo VR:n kaukoliikennejohtaja Piia Tyynilä.

MM-kisajunien aikatauluihin on varattu myös jouston varaa. Jos päivän viimeiset ottelut venyvät, on MM-kisajunien lähtöaikoja mahdollista viivästyttää. Jos otteluaikataulut venyvät, juna-aikataulujen muutoksista kuulutetaan myös Nokia Arenalla.

Junista on mahdollista varata oma hytti tai vaikkapa kokonainen junavaunu omalle kisaseurueelle. Yli 18 henkilön ryhmille kannattaa pyytää kisamatkoille ryhmätarjousta, johon voi tilata myös tarjoilut etukäteen.

MM-kisojen lisäjunat ovat jo myynnissä mm. VR Matkalla -sovelluksessa ja osoitteessa www.vr.fi. Tarkka kooste lisäjunien aikatauluista löytyy VR:n verkkosivuilta.

Kisalipulla voi matkustaa ilmaiseksi Tampereen paikallisliikenteessä

Leimatulla jääkiekon MM-kisojen lipulla saa matkustaa vapaasti Tampereen seudun joukkoliikenteessä. Etuun sisältyvät Tampereen seudun joukkoliikenteen bussit ja ratikat sekä Nokian, Tesoman, Tampereen, Oriveden ja Lempäälän rautatieasemien välinen junaliikenne. Näiden rautatieasemien laiturialueelta löytyy lippulaite, jossa ottelulippu tulee leimata ennen junaan nousua.

Yhteyshenkilöt

VR:n media desk

Viestintäyksikkömme palvelee mediaa puhelinnumerossa 029 434 7123 ja sähköpostiosoitteessa viestinta@vr.fi. Olemme tavoitettavissa toimistoaikana. Arki-iltaisin klo 16 jälkeen, arkipyhinä ja viikonloppuisin palvelemme mediaa akuuteissa häiriötilanteissa.

Puh:029 434 7123viestinta@vr.fi

Tietoja julkaisijasta

VR-Yhtymä Oyj
VR-Yhtymä Oyj
Radiokatu 3
00240 Helsinki

029 4343https://www.vrgroup.fi

Me VR:llä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikkumista. Olemme Suomen valtion omistama matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys, joka kasvattaa hiilineutraalin raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista Suomessa ja Ruotsissa sekä toimimme teollisuuden tukijalkana kotimaan logistiikassa. Vuonna 2022 kyydissämme tehtiin 194,2 miljoonaa matkaa ja kuljetimme 34,4 miljoonaa tonnia tavaraa. Liikevaihtomme oli 1 107,0 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 9 000 rautaista ammattilaista. Lisätietoja: https://www.vrgroup.fi/  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VR-Yhtymä Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme