Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vuoden 2019 Lucia-mummo -ehdokkaita hemmoteltiin

Jaa

Vaasan Lucia-mummo 2019 -ehdokkaat olivat hemmoteltavina ja valokuvattavina 14.11. Vamian Studio Parcos Kauneussalongissa. Parturi-kampaaja- ja kosmetologiopiskelijat tekivät ehdokkaille hienot kampaukset ja meikit. Esa Siltaloppi Media Oy valokuvasi ehdokkaat äänestystä varten.

Vaasan Lucia-mummo 2019 valitaan kahdeksan ehdokkaan joukosta. Ehdokkaat ovat tänä vuonna Ikäkeskuksen korttelikerhoissa kävijöitä. Korttelikerhot on tarkoitettu kotona asuville 65 vuotta täyttäneille.

Hyvän mielen tapahtuma

Yksi ehdokkaista on Kyllikki Kypärä, jonka mielestä hemmottelu tuntuu kivalta, kun siihen harvoin pääsee.

– Askartelut ja monet keskustelut ovat korttelikerhoissa todella mukavia, Kypärä kertoo.

Kypärää olivat hemmottelemassa kosmetologiopiskelijat Salla Lillsund ja Annika Vaksila. Lillsund kertoo Lucia-mummo –ehdokkaiden hemmottelun olevan mukavaa vaihtelua perusasiakaspalveluun. Vaksila on todella iloinen, että tällaista hemmottelua järjestetään.

– Tämä on mukavaa kaikille, jotka ovat tässä mukana, Vaksila iloitsee.

Eila Ilola on myös yksi ehdokkaista, ja hänen mielestään parasta korttelikerhoissa on yhdessä oleminen sekä keskustelut.

– Myös ohjaajat ovat todella mukavia, kiittelee Ilola.

Parturi-kampaajaopiskelijat Milli Pitkäranta ja Aisha Touray laittavat kampauksen Ilolalle. Myös Pitkärannan mielestä on mukavaa ja vaihtelevaa, kun saa eri-ikäisiä asiakkaita hoidettavaksi.

– Tuntuu todella mukavalta, kun Lucia-mummo –ehdokkaille järjestettiin hemmottelupäivä, Touray hymyilee.

Anna äänesi 20.11.-5.12.

Lucia-mummo –ehdokkaita 2019 voi äänestää 20.11. - 5.12. klo 16 mennessä Vaasan Lucia-Mummo Facebook-sivulla ja Vaasan kaupungin nettisivuilla www.vaasa.fi. Äänestää voi myös pääkirjastossa, Ruukinkartanossa ja Vuorikeskuksessa.

Monen mielestä on vaikea päättää ketä äänestää, koska perinteisesti kaikki ehdokkaat ovat ihania.

Lucia-mummo valitaan jo kuudetta kertaa

– Ehdokkaiksi tulevat ovat rohkeita ”heittäytyjiä” ja aktiivisesti omasta hyvinvoinnistaan huolehtivia. Lucia-mummojen hemmotteluhetki tuo valoa pimeyteen sekä iloa ja kauneutta ikäihmisten arkeen. Tämä tapahtuma yhdistää vanhat ja nuoret, hymyilee viriketoiminnan ohjaaja Johanna Rapo.

Ehdokkaille tarjottiin hemmottelun ohella myös kyyditykset sekä lounas Vamialla.

– Yksi ihanimmista asioista Lucia-mummo –tapahtumassa on useiden eri tahojen todella hieno yhteistyö. Tätä on niin mukava tehdä, kehuu Rapo.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme