Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Vuoden 2021 tilinpäätös hyväksyttiin

Jaa
Aluevaltuusto hyväksyi kokouksessaan Hangossa vuoden 2021 tilinpäätöksen, merkitsi tilintarkastuskertomuksen tiedoksi ja myönsi vastuuvapauden hyvinvointialueen hallintoa ja taloutta hoitaneille väliaikaisen valmistelutoimielimen jäsenille ja hyvinvointialueen johtaville viranhaltijoille tilikaudelta 1.7.2021-31.12.2021.

Kokouksessa merkittiin tiedoksi vuoden 2021 arviointikertomus ja se lähetettiin aluehallitukselle tarvittavia toimenpiteitä varten. Aluehallitus velvoitettiin tuomaan aluevaltuuston kokoukseen lausunto toimenpiteistä, joihin arviointikertomus antaa aihetta.  

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosäännön valmistelu on suunniteltu vaiheistettavaksi kolmeen vaiheeseen. Aluevaltuusto teki toisessa vaiheessa tarkistuksia hallintosääntöön.Päivitetty hallintosääntö astuu voimaan 17.6.2022 alkaen.  

Lisäksi aluevaltuusto merkitsi tiedoksi hyvinvointialuejohtajan johtajasopimuksen. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jarno LimnéllLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja / Ordförande för Västra Nylands välfärdsområdesfullmäktige

Puh:040 527 6173jarno.limnell@luvn.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: 
www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme