Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Vuoden ensimmäinen kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokous yleisölle avoin

Jaa

Helsingin kaupunki ottaa jälleen askeleen kohti avoimempaa päätöksentekoa, sillä vuoden ensimmäinen kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokous on yleisölle avoin. Kokous pidetään keskustakirjasto Oodissa tiistaina 14.1. klo 16.15 alkaen.

Keskustakirjasto Oodi. Maijansali on Oodin ensimmäisessä kerroksessa.
Keskustakirjasto Oodi. Maijansali on Oodin ensimmäisessä kerroksessa.

Kokouksessa käsitellään muun muassa kulttuurin ja vapaa-ajan palveluverkon suunnitteluperiaatteet ja kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan vuosien 2018–2021 osallisuus- ja yhdenvertaisuussuunnitelman väliarviointi.

Kulttuuri- ja vapaa-aika lautakunnan puheenjohtaja on apulaispormestari Nasima Razmyar (SDP).

Esityslista löytyy osoitteesta hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/paatoksenteko/kulttuuri-ja-vapaa-aika-lautakunta/.

Kokous pidetään Oodin Maijansalissa, jonne mahtuu 180 henkeä. Yleisöä pyydetään saapumaan paikalle hyvissä ajoin.

Kysymyksiä lautakunnan jäsenille voi esittää etukäteen
Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja etukäteen kokouksen esityslistalla olevista asioista sähköisellä lomakkeella, joka löytyy kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan verkkosivuilta edellämainitusta osoitteesta.  

Kysymyksiä voi esittää maanantaihin 13.1.2020 klo 12 saakka.

Kokousta voi seurata myös suorana lähetyksenä verkossa Helsinki-kanavalla osoitteessa https://www.helsinkikanava.fi/kanava/fi  

Keskustakirjasto Oodin osoite on Töölönlahdenkatu 4. 

Yhteyshenkilöt

Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Essi Eranka
Kulttuuri ja vapaa-aika, viestintä- ja markkinointipalvelut
essi.eranka@hel.fi
09 3107 4342
twitter.com/essieranka

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan apulaispormestari, lautakunnan puheenjohtaja
Nasima Razmyar
nasima.razmyar@hel.fi
twitter.com/nasimarazmyar

Kuvat

Keskustakirjasto Oodi. Maijansali on Oodin ensimmäisessä kerroksessa.
Keskustakirjasto Oodi. Maijansali on Oodin ensimmäisessä kerroksessa.
Lataa
Apulaispormestari, lautakunnan puheenjohtaja Nasima Razmyar
Apulaispormestari, lautakunnan puheenjohtaja Nasima Razmyar
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kulttuurikeskusten kevätohjelmisto on julkaistu23.1.2020 08:00:00 EETTiedote

Helsingin kulttuurikeskukset Annantalo, Caisa, Kanneltalo, Malmitalo, Stoa ja Vuotalo ovat julkistaneet kevään ohjelmistonsa. Keskuksissa nähdään kevään aikana lähes tuhat tapahtumaa koko perheen työpajoista tanssiesityksiin sekä teatteri- ja sirkusesityksistä konsertti-iltoihin, näyttelyihin ja elokuvanäytöksiin. Ohjelmisto on tuttuun tapaan kaikille avoin, korkeatasoinen, monipuolinen ja osallistava. Osa tapahtumista on maksuttomia.

Vårens program för Helsingfors kulturhus har publicerats23.1.2020 07:59:00 EETTiedote

Annegården, Caisa, Gamlasgården, Malms kulturhus, Stoa och Nordhuset har publicerat sitt program för våren. I Helsingfors kulturcentraler ordnas nästan tusen evenemang under våren, från verkstäder för hela familjen till dansföreställningar och från teater- och cirkusföreställningar till konsertkvällar, utställningar och filmvisningar. Programmen är i vanlig ordning öppna för alla, högklassiga, mångsidiga och inkluderande. En del av evenemangen är avgiftsfria. Program finns också på svenska.

Savoy-teatteri teki kaikkien aikojen kävijäennätyksen 201917.1.2020 12:07:07 EETTiedote

Savoy-teatterin kävijämäärä kasvoi viime vuonna ennätykselliseen lukuun 120 100. Viime vuosi oli muutoinkin Savoy-teatterille menestyksekäs: ensi kertaa järjestetty Savoy JAZZFest keräsi salit täyteen ja sai kriitikoilta loistavat arviot. Muita yleisömenestyksiä olivat mm. maailmanmusiikkikonsertit, joiden esiintyjinä olivat The Mystery of Bulgarian Voices ja Gisela João, Fado Flamenco -esitykset, UMO Helsinki Jazz Orchestran lounaskonsertit sekä kotimaisten artistien Juha Tapion ja Anneli Saariston konsertit.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme