Messukeskus

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut käydään Viinikylässä Messukeskuksessa

Jaa

Kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskilpailut käydään 29.–30.10.2021 Viinikylä-kokonaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa. Samaan aikaan avoinna on myös Helsingin Kirjamessut.

Kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskilpailut käydään 29.–30.10.2021 Viinikylä-kokonaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa.
Kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskilpailut käydään 29.–30.10.2021 Viinikylä-kokonaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa.

Tänä vuonna Vuoden Kokki -kilpailussa on mukana yhdeksän finalistia ja Vuoden Tarjoilija -kilpailussa kuusi finalistia. Alan merkittävimmillä kilpailuilla on pitkä tausta: Vuoden Kokki -kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1995, ja ensimmäinen Vuoden Tarjoilija valittiin vuonna 2013. Viime vuonna Vuoden Kokki -kilpailun voitti Lari Helenius (Ravintola Olo, Helsinki) ja Vuoden Tarjoilija -kilpailun Christian Angelov (Ravintola Muru, Helsinki).

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija osana uutta Viinikylä-kokonaisuutta

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut järjestetään tällä kertaa osana uutta Viinikylä-aluetta. Kilpailutunnelman lisäksi Viinikylässä kävijät pääsevät tutustumaan monipuoliseen viinitarjontaan ja herkuttelemaan maittavilla ruoka-annoksilla. Torstaina 28.10. ja sunnuntaina 31.10. ohjelma-alueen valtaa keittokirjoja ja ruokailmiöitä esittelevä ohjelma, jonka juontaa tv-kokkinakin tunnettu Linnea Vihonen. Viinikylässä myös palkitaan Ruokatoimittajat ry:n valitsema Vuoden keittokirja perjantaina 29.10. klo 10.45.

Vuoden Kokki 2021 -finalistit:

Alex Kallträsk – Restaurant HEJM (Vaasa)
Ville Korhonen – Ravintola Savoy (Helsinki)
Jarkko Pulkkinen – Finnjävel Salonki (Helsinki)
Kim Päivästö – Ravintola Inari (Helsinki)
Anssi Riihimäki – Ravintola Aihki (Pyhä)
Simon Selin – Restaurant HEJM (Vaasa)
Jonathan Slotte – Ravintola Palace (Helsinki)
Sami Sorvoja – Kuokkalan Kartano (Jyväskylä)
Alfred Tallberg – Ravintola Shelter (Helsinki)

Vuoden Tarjoilija 2021 -finalistit:

Egle Allikivi – Ravintola Villa Lilla (Espoo)
Joonas Heino – Ravintola Perho (Helsinki)
Henna Kolehmainen – Ravinteli Huber (Tampere)
Matias Pietarinen – Chihuahua Julep (Helsinki)
Jeremias Salonen – Kakola Brewing Company (Turku)
Katriina Suominen – Ravintola Palace (Helsinki)

Kilpailun pääjärjestäjänä toimii Wihuri Metro-tukku yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa. Vuoden Kokki -kilpailun voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron apurahalla ja Vuoden Tarjoilija -kilpailun voittaja MaRa ry:n Henrik Bitten stipendisäätiön 10 000 apurahalla. Apurahojen tarkoituksena on edesauttaa voittajien ammatillista kehittymistä. Seuraavan vuoden aikana voittajat pääsevät tekemään erilaisia edustustehtäviä ja yhteistyötä elintarvikealan toimijoiden kanssa.

Lisätietoja kilpailuista

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut, projektikoordinaattori Heli Kähkölä, p. 040 121 7395, ext-heli.kahkola@wihuri.fi

Lisätietoja Viinikylä-kokonaisuudesta:          

Messukeskus Helsinki, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com.

https://viinikylahki.fi, #viinikylahki

Median edustajien akkreditointi

Voit akkreditoitua ennakkoon Viinikylään Messukeskuksen uutishuoneessa osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone tai paikan päällä Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros). Pyydämme saapumaan tapahtumaan Lehdistökeskuksen kautta, josta saat Viinikylän PRESS-rintamerkin.

Kuvia messuista

Kuvia median edustajien vapaaseen käyttöön on ladattavissa Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Avainsanat

Kuvat

Kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskilpailut käydään 29.–30.10.2021 Viinikylä-kokonaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa.
Kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskilpailut käydään 29.–30.10.2021 Viinikylä-kokonaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Caravan 2022 -messut esittelee trendikkäitä menopelejä3.12.2021 08:53:32 EET | Tiedote

Helsingin Caravan 2022 -messuilla esitellään uudet matkailuautot ja -vaunut. Samaan aikaan järjestettävillä Matkamessuilla pääsee tutustumaan kotimaan ja ulkomaiden kohteisiin ja tekemään matkasuunnitelmia. Ajoneuvomatkailun suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Tämä näkyy myös Caravan-messuilla, jossa tarjotaan tietoa ja tarinoita sekä kokeneille ajoneuvomatkailijoille, että vasta-alkajille. Caravan-messut järjestetään 21.–23.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta25.11.2021 10:07:12 EET | Tiedote

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme