Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry

Vuoden Kotityöpalveluyritykseksi 2016 on valittu Mikkelin Hoivapalvelu Pelakuu Oy

Jaa

Vuoden 2016 Kotityöpalveluyrityksen valinnan on tehnyt Ministeri Lauri Tarasti. Palkinto luovutettiin Suomen Kotityöpalvelupäivillä 14.10.2016 Jyväskylässä.

Vuoden Kotityöpalveluyritys 2016 on vuosittain palkittava yritys, joka arvostaa ja kehittää alaa ja toimii alan imagon kohottajana. Yritys myös innostaa ja tekee alaa tunnetuksi. Yritys kehittää omaa toimintaansa ja huolehtii työyhteisönsä hyvinvoinnista sekä kouluttaa henkilöstöä ja kehittää ammattitaitoaan. Valittavalla yrityksellä on oltava Kotityöpalvelujen laatusertifikaatti, jolla varmistetaan edellä mainittuihin kriteereihin sitoutuminen. Näiden lisäksi Tarasti korosti valintansa perusteluissa yrityksen 20 vuotista uraa, työllistämistä ja asiakaslähtöisyyttä.

”Meni koko päivän ajatukset sekaisin kun kuulin tästä. Olen todella otettu ja arvostan tunnustusta suuresti!”, Mikkelin Hoivapalvelu Pelakuu Oy:n yrittäjä Hilkka Hirvelä totesi heti palkinnon luovutuksen jälkeen. Hilkalla on näkemys oman yrityksen ja alan kehityksestä laadukkaana ja entistä arvostetumpana toimialana. Hilkan yritys työllistää tällä hetkellä 19 henkilöä ja henkilöstön hyvinvointi on heillä voimavara arjessa. Hilkka kiitti työntekijöiden lisäksi erityisesti ihania asiakkaitaan, niitä vanhuksia joiden takia työ on merkityksellistä.


Yhteyshenkilö / lisätietojen antaja: 
Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry, Puheenjohtaja Eija Lenkkeri, eija.lenkkeri@edupoli.fi, 0407768728

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry
Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry

00880 HELSINKI

040 7768728http://www.kotityopalvelut.fi

Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry toimii kotityö- ja avustamispalveluja kotiin ja kodinomaisiin olosuhteisiin tarjoavien yritysten edunvalvonta- ja jäsenorganisaationa. Yhdistyksen tarkoituksena on - kehittää ja yhdenmukaistaa yksityisten kotityö- ja avustamispalvelujen tarjontaa valtakunnallisesti - edistää palvelujen tasalaatuisuutta ja kysyntää - kehittää palveluja tarjoavien yritysten liiketoiminnallista ja ammatillista osaamista sekä edistää yritysten kannattavuutta - seurata ja valvoa alan yleisiä ja yhteisiä etuja - vaikuttaa alan lainsäädäntöön sekä yleisten toimintaedellytysten ja imagon parantamiseen - edistää ja kehittää kotityö- ja avustamispalvelujen yhteistyötä kaupunkien ja kuntien kanssa - edistää jäsentensä välistä vuorovaikutus- ja verkostotoimintaa. Yhdistyksen varsinaisina jäseninä ovat sertifioidut yritykset ja auditointioikeudet omaavat oppilaitokset (10).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme