Suomen Gastronomien Seura ry

Vuoden ravintolan valinnan sijasta Suomen Gastronomien Seura julkaisee Syö hyvin Suomessa -karttapalvelun

Jaa

Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola -tunnustuksen ansioituneille ravintoloille vuodesta 1985 lähtien. Vuonna 2021 yksittäistä Vuoden ravintolaa ei nimetä, koska seura haluaa osaltaan tukea koko suomalaista ravintolatoimialaa koronakriisin pitkittämässä selviytymistaistelussa.

Seuran teema vuodelle 2021 on Syö hyvin Suomessa. Sen puitteissa julkaisemme kaikille avoimen karttapalvelun, johon olemme keränneet ravintolasuosituksia eri puolilta Suomea. Suositusten keräämisessä olemme hyödyntäneet jäsenistömme kokemuksia ja tietämystä.

Syö hyvin Suomessa -karttapalvelusta voi etsiä ravintoloita niiden sijainnin perusteella. Kaikkiin kartalla oleviin ravintoloihin on liitetty niiden suosittelijan tai suosittelijoiden perustelut.

Kartta löytyy seuran sivuilta osoitteessa https://www.gastronomit.fi/syo-hyvin-suomessa

Syö hyvin Suomessa -karttapalvelua päivitetään uusilla suosituksilla pitkin vuotta ja teeman nimissä julkaistaan myös muita sisältöjä seuran sivustolla sekä sosiaalisen median kanavissa (Facebook: SuomenGastronomienSeura, Instagram @suomengastronomienseurary).

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja Joni Kiiski
Suomen Gastronomien Seura ry
joni.kiiski@gastronomit.fi
040 720 1194

Tietoja julkaisijasta

Suomen Gastronomien Seura ry
Suomen Gastronomien Seura ryhttp://www.gastronomit.fi

Suomen Gastronomien Seura ry on vuonna 1945 perustettu ruokaseura, johon kuuluu noin 300 jäsentä. Seuran tarkoituksena on gastronomian vaaliminen ja kehittäminen Suomessa sekä suomalaisen ruokakulttuurin arvon nostaminen ja tunnettuuden kasvattaminen niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.