Suomen Strategisen Johtamisen Seura

Vuoden Strategiateko 2017 -tunnustus Fira Groupille

Jaa

Suomen Strategisen Johtamisen Seura (SSJS) jakoi neljännen kerran Vuoden Strategiateko –tunnustuksen. Vuoden Strategiateko on näkyvä, strategiaa elävöittävä teko, joka on osaltaan vaikuttanut positiivisesti Suomen, yksittäisen yrityksen, toimialan tai yhteisön kehitykseen.

Tänä vuonna SSJS:n jäsenet olivat ehdottaneet pariakymmentä organisaatiota tunnustuksen saajaksi. Seuran hallitus oli valinnut kolme kovatasoista finalistia: Fira Group Oy, Fondia Oyj ja Verohallinto, jotka esittäytyivät Strategiatwistissä 6.9.2017. Tilaisuuden osallistujat, SSJS:n jäsenet, valitsivat

Vuoden Strategiateoksi Fira Group Oyn seuraavin perusteluin:

Fira Group Oy uudistaa ennakkoluulottomasti perinteisen toimialan liiketoimintamalleja. Fira on kehittänyt ns. "kahden viikon putkiremontin", palveluliiketoiminnan kehittämisinnovaation, jolla muutetaan putkiremonttien toteutuslogiikkaa asukkaille aiheutuvan väistöajan minimoimiseksi.Fira Group Oy rakentaa fiksumpaa yhteiskuntaa.

Kaksi muuta finalistia Fondia Oyj ja Verohallinto palkittiin kunniamaininnalla.

Fondia on uudistanut yritysjuridiikan perinteistä alaa Suomessa ja kansainvälisesti-kin ja luonut erinomaista asiakastyytyväisyyttä kehittämällä yrityksille innovatiivisia, tehokkaita palvelumalleja sekä hyödyntämällä digitaalisia ratkaisuja kaikessa toiminnassaan. Fondia on vaikea selittää, se on nähtävä ja koettava paikan päällä. Lakitoimisto, joka sisustuksesta alkaen kutsuu yhteistyöhön. Henkilöstö, jolle fondialaisuus on selkeästi ylpeys; työnilo pläjähtää vastaan jo etuovella. Uudenlaiset palvelukonseptit. Innovatiivinen ja innostava.

Verohallinto on kehittynyt pitkäjänteisellä strategisella työllä Suomen julkisen sektorin edelläkävijäksi digitaalisissa palveluissa ja onnistunut samalla vähentämään hallinnollista kuormaa niin henkilö- kuin yhteisöasiakkailla. Vaikka samanaikaisesti on pystytty vähentämään henkilöstömäärää ja parantamaan tuottavuutta, henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla. Korkea henkilöstötyytyväisyys yhdessä kehittyneiden palvelujen kanssa on tuottanut myös erinomaiset asiakastyytyväisyystulokset sekä korkean veromyönteisyyden Suomessa.

”SSJS haluaa tehdä strategiasta organisaation käytännön voimavaran, joka elää sekä arjessa että muokkaa tulevaisuutta. Tähän liittyen jäsenistö aktivoitiin ehdottamaan tekoja, jotka ovat merkittävästi edistäneet organisaation, toimialan tai koko Suomen kilpailuetua”, perustelee SSJS.n puheenjohtaja Kimmo Suominen Vuoden Strategiateon valitsemista.

SSJS järjesti Strategiatwistin 6.9.2017 yhteistyössä DNA:n kanssa.

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja
Kimmo Suominen
puh. 044 501 0612

Toiminnanjohtaja
Päivi Vuorimaa
puh. 040 725 5562

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Strategisen Johtamisen Seura
Suomen Strategisen Johtamisen Seura
PL 641
00101 HELSINKI

http://www.ssjs.fi

MIKÄ ON SUOMEN STRATEGISEN JOHTAMISEN SEURA?

Suomen Strategisen Johtamisen Seura ry, SSJS on Suomen johtava strategia-osaajien verkosto.

Olemme näkemyksellinen, puhutteleva ja utelias strategia-ammattilaisten yhteisö, joka edistää jäsentensä oppimista ja verkostoitumista sekä tukee suomalaisten yritysten ja yhteisöjen strategiaosaamista.

Vuoden 2017 teemana on "Innovaatiot käytäntöön ja rahaksi".

Seura tarjoaa jäsenilleen vireän verkoston ja aktiivista strategiateemoihin liittyvää toimintaa sekä palveluita.

SSJS on perustettu vuonna 1989. Jäseniä on noin 450.

Hallituksen puheenjohtajana toimii TkT Kimmo Suominen ja toiminnanjohtajana KTM Päivi Vuorimaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Strategisen Johtamisen Seura

STRATEGIAPALKINTOA TAVOITTELI ENNÄTYSMÄÄRÄ OSALLISTUJIA - Voittaja: Esineiden internet muuttaa perinteisen teollisuuden liiketoimintamalleja14.1.2016 19:00Tiedote

Suomi elää vaikeassa muutoksessa. Tieteellinen ajattelu korostaa tiedon arvoa ja kannustaa kyseenalaistamaan uskomukset. Strategisessa johtamisessa visio – usko tulevaisuudesta – on keskiössä. Tieto on tärkeää, mutta aina kaikkea ei tiedetä. On uskottava myös siihen, että asiat selviävät matkan varrella. Kaikkea ei voi tietää ennalta. On uskottava ja uskallettava tarttua tekoihin ja lähdettävä matkaan.