MessukeskusMessukeskus

Vuoden vierasvenesatama 2021 äänestys käynnistyy heinäkuussa - satamissa jo nyt vilkasta

Jaa

Suomen vierasvenesatamat kisaavat jälleen Vuoden vierasvenesatama 2021 -titteleistä ja 2500 euron palkinnoista. Tänäkin vuonna palkitaan erikseen rannikkoalueen ja Järvi-Suomen suosikki. Kilpailulla innostetaan vierasvenesatamia lisäämään ja parantamaan palvelutarjontaansa.

Vuoden vierasvenesatamat 2020 palkittiin Vene 20 Båt -messuilla.
Vuoden vierasvenesatamat 2020 palkittiin Vene 20 Båt -messuilla.

Äänestyksessä ovat mukana kaikki viralliset vierasvenesatamat, jotka tarjoavat yöpymiseen soveltuvia vieraspaikkoja oheispalveluineen sekä ne vieraslaiturit, jotka ovat aikaisemmin äänestyksessä menestyneet. Satamia on noin 250. Määrä koostuu palvelusatamista, vieraslaitureista ja vierassatamista.

Vuoden vierasvenesatamat saavat kunnialaatan ja Suomen Messusäätiön myöntämän 2500 euron palkinnon, joka on tarkoitettu vierasvenesataman kehittämiseen. Äänestyksen voittajat julkistetaan Vene 21  Båt -messuilla 12.2.2021 Helsingissä ja voittaneilla vierasvenesatamilla on myös osasto messuilla.

Äänestys on käynnissä 1.7.–30.9.2020 verkkosivuilla www.satamassa.fi ja äänestää voivat kaikki vierasvenesatamien vieraat. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 300 euron veneilytuotelahjakortti ja 10 kahden henkilön lippupakettia Vene 21 Båt -messuille.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry on järjestänyt kisan perinteisesti jo vuodesta 1987. Vuoden Vierasvenesatama 2020 -voittajat olivat rannikolta Bodön satama ja sisävesiltä Kuhmoisten Sahanranta. 


Vuoden 2020 voittajat aloittavat uutta veneilykautta


Vierasvenesatamat ovat valmiita palvelemaan veneilijöitä tänäkin vuonna. Vierasvenesatamien toiminta on hiukan erilaista nyt, kun pitää ottaa huomioon monia uusia asioita, joilla turvataan veneilijöiden oleskelua satamissa. Viime vuoden voittajat ovat uudistaneet satamiaan.

Aikaisin alkanut veneilykausi ja suuri veneilijöiden määrä on yllättänyt Bodön yrittäjän Nina Liski-Tirkkosen iloisesti. Viiden vuoden uudistustyöt ovat myös valmistumassa. ”Bodö aukesi kesäkuun alussa. Veneilykelit ovat hyvät ja veneilijöitä on paljon liikenteessä. Suomen upea luonto, kansallispuistot ja Saaristomeri vetävät veneilijöitä puoleensa”, kertoo Liski-Tirkkonen. ”Bodön satamassa on tehty paljon uudistuksia;  laituriremontti sähköistyksineen on melkein valmis, uusi palvelurakennus ja katettu terassi odottavat veneilijöitä. Satamaan on rakennettu myös lisäsauna ja piha-alueelle valaistus.”

Sahanranta Kuhmoisissa aukeaa myös kesäkuun alussa. ”Tänä vuonna satamasta voi vuokrata SUP-lautoja ja maastopyöriä pyöräilyreiteille. Pelle P:n myyntikontti tulee myös kesällä satamaan. Yleisiä saunavuoroja ei toistaiseksi ole, mutta saunaan pääsee venekunnittain. Olemme tehostaneet puhtaanapitoa ja huolehdimme siitä, että asiakkaiden on turvallista olla vierainamme,” kertoo yrittäjä Juha Hinskala.

Lisätietoja:

Suomen Purjehdus ja Veneily ry – Segling och Båtsport i Finland rf: Mirja Rosenberg, veneilykoordinaattori ja koulutuspäällikkö: puh. 040 507 2953, mirja.rosenberg@spv.fi

Vene 21 Båt -messut: Teija Armanto, tiedottaja, Messukeskus, puh. 050 376 0804, Teija.Armanto@messukeskus.com 

Bodö: Nina Liski-Tirkkonen, puh. 050 543 2905, ninanto@ninanto.fibodo.fi/fi/

Kuhmoinen, Sahanranta: Juha Hinskala, puh. 0400 811272,  huolto@paijanmarine.fipaijanmarine.fi

Vene 21 Båt -messut
12.– 21.2.2021 Messukeskus, Helsinki
www.venemessut.fi
#venemessut
Kuvia 2020 voittajista & vuoden vierasvenesatama 2021 logo: http://mediabank.messukeskus.com

Osoitelähde: Messukeskus mediarekisteri.  Voit poistua tiedotteiden jakelulistalta vastaamalla tähän viestiin.

Kuvat

Vuoden vierasvenesatamat 2020 palkittiin Vene 20 Båt -messuilla.
Vuoden vierasvenesatamat 2020 palkittiin Vene 20 Båt -messuilla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme