Soupster Family

Vuoden Yrittäjä ja Vuoden Radiojuontaja yhdistivät voimansa ja avasivat vuoden tyylikkäimmän sporttibaarin!

Jaa
Kim Heiniö ja Jaajo Linnonmaa avasivat Mall of Triplaan uuden sporttibaarin, joka toivottaa tervetulleeksi sekä perinteiset penkkiurheilijat että e-urheilukansan.

Viime viikolla Pro Gaalassa Vuoden Yrittäjä -palkinnon saanut ravintoloitsija Kim Heiniö avasi Mall of Tripla -kauppakeskukseen tammikuussa All American Sports Barin. Ravintolan pyörittämiseen ja sisällön suunnitteluun hän pyysi mukaan ystävänsä ja yhtiökumppaninsa Jaajo Linnonmaan.

”Reilu vuosi ollaan oltu yhtiökumppaneita Jaajon kanssa Korjaamolla. Kun idea sporttibaarista syntyi, halusin ensimmäisenä mukaan Jaajon, jolla on ainutlaatuinen kyky luoda ilmiöitä ja vahva tausta penkkiurheilijana.” Heiniö taustoittaa.

”Kimi soitti ja sanoi, että haluaa mut kaveriksi rakentamaan Suomen suosituimman sporttibaarin. Koska baarilla ei ollut vielä nimeä, sanoin keksiväni sen ihan ensimmäiseksi. Mietin sanoja, jotka yhdistää oluen ja urheilun. Siinä se sitten olikin - Draft Sports Bar!”, Linnonmaa kertoo.

Kohtaamisia parhaalla pelipaikalla

Pasilan 1. ja 2. junalaitureiden yläpuolelle saapunut Draft Sports Bar huokuu rentoa ja urheilullista tunnelmaa. Sporttibaari ja -ravintola toivottaa tervetulleeksi kaikki. Draftissa voit viipyä pidemmän ajan seuraillen urheilua isoilta screeneiltä tai pelata kavereiden kanssa pleikkaria.

Yrittäjäkaksikko on yhtä mieltä siitä, että Draft Sports Barin vahvuus on sen sijainnissa ja monipuolisuudessa.

“Pasilan lähellä sijaitsevat kaikki tärkeät urheilukeskukset, kuten Helsingin jäähalli, Olympiastadion ja Bolt-areena. Lisäksi Tripla on monen työmatkalaisen reitillä. Sijainti on ihanteellinen”, Heiniö toteaa.

Linnonmaan käsialaa on erityisesti Game Corner -pelinurkkaus, joka on pyhitetty konsolipeleille. 

”Haastattelin lähipiiristä muutamaa sporttifanaatikkoa ja somevaikuttajaa. Kaikki toivoivat mestaa missä voi pelata kaverien kanssa NHL:ää ja muita sporttipelejä. Käy mulle, sillä rakastan niitä itsekin. Me vaan viedään tää nextille levelille järkkäämällä liveturnauksia ja 3 vs. 3 pelejä”, Linnonmaa hekumoi ja jatkaa:

“Toimintaa sporttibaarissa on läpi viikon pubivisoista livemusaan. Yritämme huomioida mahdollisimman monta lajia ja olla aina ajan hermolla, kun maailmalla on isoja sporttitapahtumia.

Ravintola-ala lähellä sydäntä

Heiniön ravintoloissa on aina korostunut laadukas ruoka sekä hyvän fiiliksen tuottaminen, eikä Draft ole poikkeus:

“Halusimme sporttibaariin rennon, mutta laadukkaan listan, josta kukin löytää syötävää. Yhdessä olemme luoneet ruokalistan, josta on tervetullut nauttimaan vaikka koko perhe!”, Heiniö sanoo. 

Draftissa pääsee nauttimaan All American-tyylisestä ruoka- ja juomatarjonnasta. Arkisin Draftissa on tarjolla runsas lounaspöytä klo 10.30-14.00. Tarjolla on värikkäitä ja monipuolisia alkusalaatteja ja pöydän päädystä löytyy päivän lämmin ateria. Iltaisin menulta löytyy amerikkalaisen sporttibaariin tärkeimmät elementit eli pizzat, siivet, burgerit ja erilaiset snacksit.

”Pakko oli saada listalle myös yksi amerikkalaisesta kulttuurista tuttu food challenge eli ruokahaaste. Meillä se on DaBomb niminen annos, jossa 8 siipeä on pyöritelty saman nimisessä kastikkeessa. Sen syötyään saa kuvansa Draftin Instaan legendojen joukkoon. Eihän tässä ole mitään järkeä, mutta tarvitseeko aina olla.”, Linnonmaa toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt:


Kim Heiniö - perustaja & toimitusjohtaja Soupster Family
kim@soupster.com / 040 5444 666


Jaajo Linnonmaa - juontaja, näyttelijä & yrittäjä
jaajo@extremerun.fi / 040 59 00 199


Materiaalitiedustelut:
Miia Pirttijärvi - Myynti- ja markkinointijohtaja Soupster Family
miia@soupster.com / 0400 64 88 41

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Soupster Family
Konepajankuja 1
005100 Helsinki

http://www.soupster.com

Draft Sports Bar on osa Soupster Family -ravintolaperhettä. Kim Heiniön vuonna 1997 perustama Soupster pyörittää n. 40 ravintolaa, coworking-tilaa ja tapahtumatilaa ympäri pääkaupunkiseutua, toiminta laajentui vuonna 2021 myös Tallinnaan. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.