Vuohenlihaa Juustoportin ruokalistalle
”Tämä on hieno osoitus pitkäjänteisestä työstä, jossa yhteinen tahtotila saa aikaan hyviä tuloksia. Vuohenlihan kysynnän kasvu auttaa suomalaisia vuohenmaidon tuottajia ja samalla voimme rikastaa suomalaista ruokakulttuuria” iloitsee Juustoportin markkinoinnista vastaava johtaja Niklas Keski-Kasari.
Vuohenlihan pihviksi jalostaa lihatalo Wotkin’s, jonka kanssa Juustoportti on tehnyt yhteistyötä vuosien ajan. Suomalaista vuohenlihaa on ravintoloissa harvoin saatavilla, joten ruokaketjussa olisi enemmänkin tilaa tämän tyyppisille uutuuksille.
”Aloitamme burger-aterialla, jossa kokeilun kynnys on matalalla. Kesä näyttää miten ruokailijat ottavat annoksen vastaan, sen perustella on helpompi suunnitella tulevia ruokalistoja” palveluliiketoiminnan johtaja Seppo Kuusisaari kertoo.
Vuohenliha-ateria on kesäsuosituslistan Special Capra-burgerateria, joka on saatavilla Juustoportin liikenneasemilla 18.5. alkaen.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
NiklasJohtaja, markkinointi ja viestintä
Puh:+358400509098niklas.keski-kasari@juustoportti.fiKuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Juustoportti on jalasjärveläinen yli 300 henkilöä työllistävä perheyritys. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatehdas Kuopiossa. Juustoportti on monipuolisesti vastuullinen yritys, joka huolehtii ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista. Tästä esimerkkinä on mm. hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe, huomionosoitukset hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy
Juustoportille tuplakultaa Itävallasta!30.10.2023 11:21:33 EET | Tiedote
Jalasjärveläinen Juustoportti on voittanut kaksi kultamitalia Tirolissa lokakuussa järjestetyssä kansainvälisessä Käsiade-juustokilpailussa. Voittajajuustot ovat aikaisemminkin kansainvälisesti palkitut Brandy-pähkinäjuusto, sekä Vuohen Grand Reserve. Kilpailussa oli satoja juustoja useista eri Europan maista. Juustoportti oli ainoa suomalainen meijeri palkittujen joukossa.
Juustoportti rakentaa uuden tehtaan Kuopioon21.6.2023 11:01:00 EEST | Tiedote
Juustoportti-konserniin kuuluva Kasvisgalleria rakentaa uuden ruokatehtaan siivittämään voimakasta kasvuaan. Rakennustyöt aloitetaan Kuopion Pienen Neulamäen alueelle ja tehtaan on määrä valmistua vuoden 2024 loppupuoliskolla. Uuteen tehtaaseen siirtyminen kaksinkertaistaa Kasvisgallerian tuotantokapasiteetin ja mahdollistaa lisäinvestoinnit tulevina vuosina.
Tervetuloa kuulemaan Juustoportin investointisuunnitelmasta20.6.2023 12:34:25 EEST | Kutsu
Tervetuloa paikan päälle tai seuraamaan tilaisuutta Teamsin kautta.
Paulig on sopinut Frezza-brändin ja -liiketoiminnan myymisestä Juustoportille9.3.2023 12:00:00 EET | Tiedote
Paulig toi 20 vuotta sitten Frezza-tuotteiden myötä Suomeen täysin uuden kylmien kahvijuomien segmentin ja suomalaiset ovat saaneet nauttia erilaisista Frezza-mauista ja virkistävistä hemmotteluhetkistä vuosikymmenien ajan. Nyt Paulig on sopinut Frezza-brändin myymisestä Juustoportille, jonka on tarkoitus jatkaa brändin menestystarinaa ja myyntiä tulevaisuudessa. Kaupan suunniteltu täytäntöönpano on 31.3.2023.
Juustoportti Vuoden Taukopaikaksi27.1.2023 14:56:50 EET | Tiedote
Tilausajokuljettajat ry on valinnut Vuoden Taukopaikaksi Juustoportin liikenneasemaketjun, jolla on liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme