Juustoportti Oy

Vuohenlihaa Juustoportin ruokalistalle

Jaa
Juustoportti nostaa liikenneasemiensa listoille vuohenlihan. Liha tulee vuohenmaidon tuotanto-ketjusta, jossa lihan tuotantomäärille on haettu kasvua jo vuosien ajan. Tuotantoketju on luotu eri toimijoiden kanssa, joiden mukanaolo mahdollistaa vuohenlihan tuomisen kuluttajien saataville.

”Tämä on hieno osoitus pitkäjänteisestä työstä, jossa yhteinen tahtotila saa aikaan hyviä tuloksia. Vuohenlihan kysynnän kasvu auttaa suomalaisia vuohenmaidon tuottajia ja samalla voimme rikastaa suomalaista ruokakulttuuria” iloitsee Juustoportin markkinoinnista vastaava johtaja Niklas Keski-Kasari.

Vuohenlihan pihviksi jalostaa lihatalo Wotkin’s, jonka kanssa Juustoportti on tehnyt yhteistyötä vuosien ajan. Suomalaista vuohenlihaa on ravintoloissa harvoin saatavilla, joten ruokaketjussa olisi enemmänkin tilaa tämän tyyppisille uutuuksille.

”Aloitamme burger-aterialla, jossa kokeilun kynnys on matalalla. Kesä näyttää miten ruokailijat ottavat annoksen vastaan, sen perustella on helpompi suunnitella tulevia ruokalistoja” palveluliiketoiminnan johtaja Seppo Kuusisaari kertoo.

Vuohenliha-ateria on kesäsuosituslistan Special Capra-burgerateria, joka on saatavilla Juustoportin liikenneasemilla 18.5. alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Special Capra-burgerateria on saatavilla Juustoportin liikenneasemilla 18.5. alkaen
Special Capra-burgerateria on saatavilla Juustoportin liikenneasemilla 18.5. alkaen
Lataa
Vuohenliha-ateria on saatavilla Juustoportin liikenneasemilla 18.5. alkaen
Vuohenliha-ateria on saatavilla Juustoportin liikenneasemilla 18.5. alkaen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Juustoportti Oy
Juustoportti Oy
Meijeritie 3
61600 Jalasjärvi

06-4566800https://www.juustoportti.fi

Juustoportti on jalasjärveläinen yli 300 henkilöä työllistävä perheyritys. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatehdas Kuopiossa. Juustoportti on monipuolisesti vastuullinen yritys, joka huolehtii ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista. Tästä esimerkkinä on mm. hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe, huomionosoitukset hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy

Paulig on sopinut Frezza-brändin ja -liiketoiminnan myymisestä Juustoportille9.3.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Paulig toi 20 vuotta sitten Frezza-tuotteiden myötä Suomeen täysin uuden kylmien kahvijuomien segmentin ja suomalaiset ovat saaneet nauttia erilaisista Frezza-mauista ja virkistävistä hemmotteluhetkistä vuosikymmenien ajan. Nyt Paulig on sopinut Frezza-brändin myymisestä Juustoportille, jonka on tarkoitus jatkaa brändin menestystarinaa ja myyntiä tulevaisuudessa. Kaupan suunniteltu täytäntöönpano on 31.3.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme