Uudenmaan ELY-keskus

Vuosaaren tunneli kiinni kahtena yönä (28.–30.9) klo 22–05 ajosuunta kerrallaan

Jaa

Tunneli avataan liikenteelle heti huoltotöiden päätyttyä.

Helsingissä Vuosaaren satamatiellä (Mt 103) sijaitseva Vuosaaren tunneli suljetaan kahdeksi yöksi (28.–30.9) klo 22–05 ajosuunta kerrallaan tunnelin pesua ja huoltotöitä varten.

Sataman suuntaan johtava tunnelin A-putki suljetaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä (28–29.9.) kello 22.00–05.00.

Kehä III:n suuntaan johtava tunnelin B-putki suljetaan puolestaan torstain ja perjantain väliseksi yöksi (29­–30.9.) kello 22.00–05.00.

Tunnelin sulun aikana liikenne ohjataan Itäväylän, Kallvikintien, Niinisaarentien ja Satamankaaren kautta.

Tunneli avataan liikenteelle heti tunnelin pesun ja huoltotöiden päätyttyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa

ELY-keskus, projektipäällikkö Mika Blom, puh 0295 021 098

Työn aikaisesta liikennejärjestelystä vastaa YIT Suomi Oy, Matti Hanninen, p. 050 3776373

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

En oavbruten köldperiod önskas för vinterunderhållet av vägarna31.10.2022 11:00:08 EET | Tiedote

Vinterunderhållet av vägarna inleddes redan i början av oktober i underhållsentreprenaderna för landsvägar vid NTM-centralen i Nyland. Vinterunderhållet fortsätter på vägnätet fram till 31.4.2022. Halkan på vägarna bekämpas redan nu om morgnarna med saltning. Till vinterunderhållet av vägarna hör dessutom bland annat utjämning av vägytor, avlägsnande av snövallar och rengöring av vägmärken.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme