Uudenmaan ELY-keskus

Vuosaaren tunnelia ennen satamaan päin ajettaessa poikkeavat kaistajärjestelyt

Jaa

Vuosaaren satamatiellä (tie 103) Helsingissä on poikkeavat liikennejärjestelyt Itäväylän liittymästä Vuosaaren tunnelin pohjoispäähän ajettaessa.

Vuosaaren satamatiellä (tie 103) Helsingissä poikkeavia liikennejärjestelyitä.
Vuosaaren satamatiellä (tie 103) Helsingissä poikkeavia liikennejärjestelyitä.

Liikenne on ohjattu yhdelle kaistalle ja nopeus on laskettu 50 km/h. Ajoneuvon maksimileveys on kaistalla 4,5 metriä. Tunnelin sisällä liikenne jatkuu totuttuun tapaan. Liikennejärjestelyt ovat voimassa toistaiseksi.

Järjestelyjen syynä on viikonloppuna sattunut liikenneonnettomuus, joka vaurioitti tunnelin liikenteen hallintaa hoitavia sähkökaappeja.

Tuoreimman tiedon tieliikenteen häiriöistä löydät Fintrafficin Liikennetilanne- sivuilta https://liikennetilanne.fintraffic.fi/.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, projektipäällikkö Tero Tiensuu, puh 0295 021 134

Kuvat

Vuosaaren satamatiellä (tie 103) Helsingissä poikkeavia liikennejärjestelyitä.
Vuosaaren satamatiellä (tie 103) Helsingissä poikkeavia liikennejärjestelyitä.
Lataa
Liikenne on ohjattu yhdelle kaistalle ja nopeus on laskettu 50 km/h.
Liikenne on ohjattu yhdelle kaistalle ja nopeus on laskettu 50 km/h.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Över en miljon euro för vattenvård i Nyland 202116.9.2021 13:37:13 EEST | Tiedote

NTM-centralen i Nyland understöder i år också vattenvårdsprojekt: NTM-centralen beviljade 27 projekt prövningsbaserade statsunderstöd till ett totalt belopp om nästan 1,3 miljoner euro. De flesta av projekten genomförs i år, inom några fortsätter verksamheten fram till 2023. Flest understöd beviljades projekt i de västra delarna av Nyland. NTM-centralen i Nyland är emellertid särskilt nöjd med att det kom in fler understödsansökningar från östra Nyland än tidigare. Understöd beviljades bland annat för förbättring av Lappträskets status och användningen av sjön. – Genom projektet kommer Lappträskets status att börja förbättras långsiktigt, berättar specialforskare Pasi Lempinen. Åtgärder vidtas för att reducera belastningen på Lappträsket och förbättra dess ekologiska status på lång sikt. Genom projektet ökas nätverkandet bland invånare och diverse aktörer.Det kommer även att ge ökad kunskap om såväl vattenvård som restaureringen av Lappträsket.När belastningen på Lappträsket minskar, p

Yli miljoona euroa vesienhoitoon Uudellamaalla vuonna 202116.9.2021 13:33:08 EEST | Tiedote

Uudenmaan ELY-keskus tukee myös tänä vuonna vesienhoitohankkeiden toteuttamista: Se myönsi harkinnanvaraisia valtionavustuksia 27 hankkeelle yhteensä lähes 1,3 miljoonaa euroa. Suurin osa avustusta saaneista hankkeista toteutetaan tänä vuonna, joidenkin toiminta jatkuu vuoteen 2023. Avustuksia myönnettiin eniten Uudenmaan länsiosien hankkeisiin. Uudenmaan ELY-keskus on kuitenkin erityisen tyytyväinen siitä, että itäiseltä Uudeltamaalta tuli enemmän avustushakemuksia kuin aiemmin. Avustusta myönnettiin mm. Lapinjärven tilan ja käytön kohentamiseen. - Hankkeella aletaan parantaa Lapinjärven tilaa pitkäjänteisesti, erikoistutkija Pasi Lempinen kertoo. Toimenpiteillä vähennetään Lapinjärveen kohdistuvaa kuormitusta ja parannetaan sen ekologista tilaa pitkällä tähtäimellä. Hanke lisää alueen asukkaiden ja toimijoiden verkostoitumista. Se lisää myös tietoa sekä vesiensuojelusta että Lapinjärven kunnostamisesta. Lapinjärven kuormituksen vähentäminen vaikuttaa myös Lapinjärvestä laskevan Lovii

Valtatiellä 7 Vanhakylässä Loviisassa nopeusrajoitusta alennettu painuman vuoksi9.9.2021 14:44:21 EEST | Tiedote

Valtatiellä 7 Vanhakylässä Loviisassa nopeasti uusiutuvaa painumaa on paikattu, mutta epätasaisuutta on edelleen. Nopeusrajoitus 60 km/h moottoritiellä pidetään painumakohdassa siihen saakka, kunnes myöhemmin syyskuussa saadaan tehtyä parempi päällysteellä oikaisu. Odotettavissa on, että painuma uusiutuu vielä ennen vaurioituneen puupaaluhatturakenteen perusteellista korjausta. Puupaaluhatturakenteen korjauksesta on valmis suunnitelma. Hankkeen kustannusarvio on 4,1 M€. Hanke on tunnistettu tärkeäksi toteutettavaksi perusväylänpidon kohteeksi myös Väyläviraston lausunnolla olevassa investointiohjelmaluonnoksessa. Toteutusajankohtaa eikä päätöstä hankkeen toteuttamisesta ei kuitenkaan ole vielä tehty.

Miljökonsekvensbeskrivningen för det planerade terminalprojektet för flytande bränsle i Joddböle i Ingå är anhängig och kan kommenteras (Nyland)30.8.2021 13:00:00 EEST | Tiedote

Energibolaget St1:s projekt för en ny terminal för flytande bränsle och hamnkaj i Joddböleområdet i Ingå har framskridit till MKB-beskrivningsskedet. Resultaten av konsekvensbedömningen presenteras vid ett webbinarium den 6 oktober 2021. MKB-beskrivningens material finns till påseende och man kan ge åsikter och utlåtanden om det till NTM-centralen i Nyland senast den 28 oktober 2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme