Business Wire

Weber vie grillauksen uudelle tasolle WEBER CONNECT Smart Grilling 2.0 -sovelluksella

Jaa

Juuri ennen vuoden 2023 ulkogrillauskauden alkua Weber-Stephen Products, LLC, maailmanlaajuinen johtava ulkogrillaus-, teknologia- ja tuotealan yritys, esitteli tänään uudistetun WEBER CONNECT Smart Grilling 2.0 -sovelluksen. Sovellus sisältää uusia ominaisuuksia, kuten dynaamisen grillauskojelaudan, graafisen esityksen ruoanvalmistuksesta, reseptejä, opetusvideoita sekä usean grillin ja reseptin kypsennysominaisuuksia. Sovellus auttaa käyttäjiä seuraamaan ja valvomaan ruoanvalmistustaan – joko grillin ääressä tai etänä – ja tarjoaa inspiraatiota ja grillaustietoa tuoreessa, virtaviivaistetussa ja kauniisti suunnitellussa kokemuksessa.

Tämä lehdistötiedote sisältää multimediaa. Katso koko julkaisu täällä: https://www.businesswire.com/news/home/20230502005886/fi/

WEBER CONNECT -sovellus, jonka Weberin ohjelmistoinsinöörit ovat luoneet kokonaan itse, on grillauksen harrastajien käytettävissä useilla kielillä, ja se tukee kaasu-, puuhiili-, puupelletti- ja sähkökäyttöistä grillausta WEBER- ja muilla kuin WEBER-merkkisillä grilleillä. Kokemuksen luomiseksi Weber-tiimi kerrosti useita datapisteitä, jotka siirtävät tietoa pilveen erittäin hyvin organisoidulla tavalla, jotta ulkokokit saavat jatkuvia, värikkäitä ja dynaamisia aika- ja lämpötilalukemia juuri oikealla hetkellä.

”Ulkona kokkaaminen Weberin kanssa on hauskaa, nautinnollista ja rentouttavaa, ja olemme uudistaneet uuden WEBER CONNECT Smart Grilling -sovelluksemme jokaisen elementin täydentämään sitä poikkeuksellista kokemusta, jonka pyrimme tarjoamaan grilleillämme”, sanoo Nikhil Bhogal, Weberin teknologia- ja liitäntälaitteiden johtaja. ”Kun lähdimme parantamaan sovellustamme, tiesimme, että halusimme parantaa sen ulkoasua ja tuntumaa sekä syventää sen toiminnallisuutta ja käytettävyyttä, jotta se sopisi kaiken tasoisille ulkokokeille, ja luoda sovelluksen, jota ei ole saatavilla muualla kuin Weberillä.”

”Olemme luoneet grilliemme omistajille räätälöidyn, ohjatun grillauskokemuksen, joka sisältää uuden kojelaudan, ominaisuuksia, toiminnallisuutta ja sisältöä, joka ulottuu aloittelevista kokeista asiantuntijoihin. Esimerkiksi kokki, joka käyttää useampaa kuin yhtä grilliä, voi nyt seurata ja valvoa, mitä hänen SMOKEFIRE-puupellettigrillissään tapahtuu, samalla kun hän valmistaa eri ateriaa WEBER GENESIS -kaasugrillissä. Edistyneemmille grillaajillemme uusi tarkkuusgraafi näyttää visuaalisesti sekunnin tarkkuudella, miten grillaus etenee”, Bhogal lisäsi.

TIETOJA WEBER CONNECT SMART GRILLING 2.0 -SOVELLUKSESTA

WEBER CONNECT Smart Grilling App, Weberin älykkäiden grillien ja laitteiden kumppanuussovellus, mullisti ulkogrillauksen, kun se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2020 yhtiön Smart Grilling Hubin kanssa, jolloin se sai Best Connected Home Product -palkinnon.

Uudelleen suunniteltu WEBER CONNECT Smart Grilling 2.0 -sovellus sisältää seuraavat ominaisuudet:

Kokonaan uudistetut grafiikat. Kuluttajien kysynnän perusteella käyttäjät voivat nyt kerralla nähdä useiden ruokien grillauksen graafisesti tehtäväohjaustyylisellä kojelaudalla. Seuraa grillin lämpötilan (ja ruoan!) muuttumista kauniilla, värikkäillä live-grafiikoilla, jotka kuvaavat lämpötilan vaihtelua grillauksen aikana. Jokainen älygrilli ja WEBER CONNECT Smart Grilling Hub pystyy käsittelemään jopa 12 reseptiä ja ajastinta kerralla sekä jakamaan sovelluksen tietoja useiden käyttäjien kanssa, joten kokit voivat tarvittaessa saada apua muilta henkilöiltä aterian valmistuksessa.

Lisäksi käyttäjät voivat jakaa tilapäivityksiä ystävien ja perheenjäsenten kanssa kaaviotietojen viennin avulla. Kuvien lisäksi voidaan luoda ja ladata CSV-tiedostoja taulukkolaskennan ystäville.

Lisää reseptejä. Sovelluksen yli 300 reseptin joukkoon lisätään usein uusia, ja sovellus tukee monia eri ruokavalioita kasvissyöjistä kalansyöjiin. Weberin grillimestarit ovat luoneet ja testanneet jokaisen reseptin, joista fanien suosikit on nostettu esiin. Kaikki reseptit ovat ”älykkäitä reseptejä”, jotka opastavat käyttäjiä askel askeleelta lyhyiden videoiden ja selkeiden ohjeiden avulla.

Parempi käytettävyys. Onko sinulla useita grillejä tai älylaitteita? Voit nimetä jokaisen ja seurata niitä sovelluksessa. Tarkastele viimeksi valmistettuja reseptejä helposti ja merkitse suosikit kirjanmerkkeihin.

Päivitetty laitetuki. WEBER CONNECT 2.0 -sovellus on yhteensopiva iPhonen, iPadin, Apple Silicon -tietokoneiden ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi käyttäjät voivat helposti ottaa yhteyttä Weberin asiakaspalveluun, jos tarvitsevat lisäapua.

Parempi esteettömyys. Weberin suunnittelijat harkitsivat tarkkaan, että sovelluksesta tehtäisiin helpommin lähestyttävä useammalle kokille, joten he päivittivät WEBER CONNECT 2.0:n niin, että se mahdollistaa dynaamisen tekstin (mahdollisuus kasvattaa fonttikokoa) ja puheäänen (auttaa näkövammaisia kokkeja). Sovelluksessa on myös ilta- ja yöolosuhteita varten pimeä tila, jossa sovelluksen käyttöliittymä voidaan vaihtaa värillisestä mustavalkoiseksi silmien rasituksen vähentämiseksi.

Seuraa lämpötiloja mistä tahansa. Grillit ja laitteet WEBER CONNECTin teknologian kanssa voivat seurata grillin lämpötilaa ja varoittaa käyttäjiä, kun lämpötila laskee tavoitelämpötilan alapuolelle tai kun lämpötilassa tapahtuu muita vaihteluita. Teknologia tarjoaa myös reaaliaikaista tietoa ruoan lämpötilasta liitettyjen elintarvikeantureiden avulla. Käyttäjät voivat seurata lämpötilan nousua sovelluksen kaavioissa ja kuvaajissa sekä saada hälytyksen, kun ruoka saavuttaa tavoitelämpötilan.

Säädä lämpötilaa etänä. Joissakin Weberin älygrilleissä, kuten SMOKEFIRE-puupellettigrillissä, omistajat voivat muuttaa grillin kypsennyslämpötilaa ja -tilaa sovelluksen kautta. Lisää lämpötilaa tai sammuta grilli mukavasti sohvalta käsin.

Uusi WEBER CONNECT 2.0 -sovellus on saatavilla Google Play Storesta tai Applen App Storesta. Jos haluat tehdä mistä tahansa grillistä älykkään grillin, osta WEBER CONNECT Smart Grilling Hub osoitteesta weber.com, Weber-jälleenmyyjältä tai Internet-kauppiailta.

TIETOJA WEBER CONNECT -TEKNOLOGIASTA

WEBER CONNECT -teknologia on patentoitu, tarkka ulkogrillausalusta, joka tekee täydellisen aterian grillaamisesta yksinkertaista vallankumouksellisen WiFi/Bluetooth-yhteyteen perustuvan ja älypuhelimella toimivan vaiheittaisen grillauskokemuksen avulla. Lisäksi teknologia antaa ulkogrillaajien vastaanottaa ilmoituksia ja apua älylaitteisiinsa. WEBER CONNECT -alustan puitteissa Weber tarjoaa älykkäät GENESIS- ja SPIRIT-kaasugrillit sekä SMOKEFIRE-puupellettigrillin, joissa on tämä grilleihin upotettu älykäs teknologia. Yhtiö tarjoaa myös WEBER CONNECT Smart Grilling Hub -grillauskeskusta erillisenä yksikkönä, joka muuttaa minkä tahansa grillin älykkääksi.

TIETOJA WEBER-STEPHEN PRODUCTS, LLC:STÄ

Weber, jonka pääkonttori sijaitsee Palatinessa, Illinoisissa, USA:ssa, on maailman johtava grillibrändi. Yrityksen perustaja George Stephen, Sr., perusti ulkogrillituoteryhmän, kun hän keksi alkuperäisen hiiligrillin yli 70 vuotta sitten. Weber tarjoaa kattavan, innovatiivisen tuotevalikoiman, johon kuuluu puuhiili-, kaasu-, pelletti- ja sähkögrillejä, savustuslaitteita, grillausastioita ja tarvikkeita, jotka on suunniteltu tuomaan ihmiset yhteen luomaan upeita muistoja ja herkullista ruokaa. Weber tarjoaa grillejä, lisävarusteita, palveluja ja kokemuksia miljoonien ihmisten intohimoiselle yhteisölle 78 maassa.

WEBER, pallogrillin siluetti, pallogrillin kokoonpano, GENESIS, SPIRIT, SMOKEFIRE ja WEBER CONNECT ovat Weber-Stephen Products LLC:n omistamia tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity ja joille on haettu rekisteröintiä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Tämän ilmoituksen alkuperäiskielinen versio on tekstin ainoa virallinen versio. Käännös on tarjolla vain lukijan mukavuuden vuoksi, ja sitä tulee verrata alkuperäiskieliseen versioon, joka on ainoa oikeudellisesti todistusvoimainen teksti.

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä cts.businesswire.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Contact information

Kristina Peterson-Lohman
media@weber.com

Tietoja julkaisijasta

For more than 50 years, Business Wire has been the global leader in press release distribution and regulatory disclosure.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Wire

The Inca Arrives to USA, a Strong Outlook for Peru Tourism Recovery27.5.2023 18:00:00 EEST | Press release

The Inca emperor walks the streets of New York City while his retinue dances tirelessly along the way, garnering the attention of the passers-by who stopped to stare and take video of the captivating scene. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20230526005330/en/ Peruvian actors from Cusco promoting the Inti Raymi 2023 in New York City, as tourism in Peru is once more on the rise. (Photo: PROMPERÚ). This performance was displayed by 30 actors from Cusco, Peru, as a promotional strategy to get Peru back in the news and in front of potential visitors in a positive way. The upcoming Inti Raymi (Festival of the Sun), a thousand-year-old ritual worshiping the Sun God and asking him to make the days longer, was promoted in the Big Apple in order to put the most notable celebration of Cusco’s calendar in the international spotlight. Inti Raymi honors the Sun each June 24th and celebrates the winter solstice of the Southern H

10th Annual World Patient Safety, Science & Technology Summit Is Sold Out!27.5.2023 07:10:00 EEST | Press release

Registration for the 10th Annual Patient Safety, Science & Technology Summit is now closed. This in-person Summit marks the nonprofit’s 10th anniversary and will be held in Newport Beach, California, from June 1 to 2. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20230526005374/en/ Annual World Patient Safety, Science & Technology Summit (Photo: Business Wire) “We are very encouraged at the response we received for our first in-person Summit since Covid-19,” said Dr. Michael Ramsay, CEO, Patient Safety Movement Foundation. “Many organizations felt a significant setback caused by the Covid-19 pandemic, but I believe this Summit will be the perfect way to get back on course. We have an incredible program designed for our 10th anniversary, with renowned speakers from around the world, including President Bill Clinton, Dr. Don Berwick, Dr. Neelam Dhingra, Sir Liam Donaldson, Dr. Peter Pronovost, Dr. Jannicke Mellin-Olsen, Dr. Mic

Sims Limited Achieves Climate Leaders Asia-Pacific 2023 Recognition27.5.2023 05:49:00 EEST | Press release

Sims Limited (ASX: SGM), a global leader in sustainability and an enabler of the circular economy, has been named to the Financial Times 2023 Asia-Pacific Climate Leaders list for the second time. Sims Limited was one of 275 companies on the prestigious list, which highlights companies that have made genuine greenhouse gas emissions reductions relative to their revenues over a five-year period. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20230526005346/en/ FT-Statista Climate Leaders 2023 logo (Graphic: Business Wire) For the second consecutive year, Financial Times and Statista examined publicly available disclosures of more than 2,000 companies in the Asia-Pacific region to compile the Climate Leaders Asia-Pacific list. The list is comprised of companies that achieved the greatest reduction in their core emissions intensity between 2016 and 2021 – that is, their Scope 1 and 2 greenhouse gas emissions in relation to revenu

Skyflow Radically Simplifies Data Residency26.5.2023 18:00:00 EEST | Press release

Today Skyflow, the data privacy vault company, announced new data residency capabilities including Asia-Pacific instances in Japan, Indonesia, India, and Bahrain, and an expansion of its footprint in EMEA and North America. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20230526005072/en/ (Graphic: Business Wire) With Skyflow, companies that store sensitive customer data can meet regulatory requirements for localized storage, provable and auditable data protection, and governance – simply by leveraging Skyflow’s global vault infrastructure. This enables global expansion to reach new customers in new markets, while minimizing complexity and cost. For example, SaaS ISVs can scale and sell their product in both EMEA and APAC without adding instances. Replicating Instances is Expensive and Slow Today, companies that want to expand internationally face a technically complex and expensive proposition: replicate all of your cloud inf

FORE Biotherapeutics to Present Promising New Data from Phase 1/2a Trial Evaluating Plixorafenib (FORE8394) in Patients With BRAF-Altered Advanced Solid and Central Nervous System Tumors at ASCO 202326.5.2023 16:00:00 EEST | Press release

FORE Biotherapeutics today announced new clinical data from the Phase 1/2a clinical trial for plixorafenib (FORE8394), a novel, investigational, small-molecule, next-generation, orally available selective inhibitor of BRAF alterations. The results demonstrate promising single-agent activity against BRAF-altered tumors, including primary central nervous system (CNS) tumors, and will be featured in presentations at the 2023 American Society of Clinical Oncology (ASCO) Annual Meeting, being held June 2-6, 2023, in Chicago, IL. “The updated data from our Phase 1/2a study further reinforces plixorafenib’s differentiated clinical profile,” said Stacie Shepherd, MD, PhD, and Chief Medical Officer of FORE. “Plixorafenib has demonstrated both promising antitumor activity with durable responses and favorable tolerability as a single agent in patients with advanced BRAF-altered tumors. Notably, plixorafenib has a striking safety profile as compared to the currently approved BRAF/MEK and investiga

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme