Efima

Webinaari: Näin robotisoit omia töitäsi

Jaa

Microsoft on tuonut Windows 10:neen ohjelmistorobotiikan työkalut jokaisen työntekijän ja pienyrittäjän ulottuville. Efima kertoo, mistä työkaluissa on kysymys ja mitä työn kulkuja niillä voi automatisoida.

Ohjelmistorobotiikalla on perinteisesti automatisoitu onnistuneesti isoja yritys- tai tiimitason prosesseja.

Nyt tilanne on muuttunut. Microsoft julkisti maaliskuun alusta uuden Power Automate -konseptin, joka tuo ohjelmistorobotiikan työkalut yksittäisen työntekijän ja pienyrittäjän ulottuville. Ohjelmistorobotiikka on jatkossa kaikkien käytössä osana Windows 10-työasemia.

“Uudistuksen myötä jokainen ihminen voi automatisoida omia työtehtäviään omassa työasemassaan. Hän voi laittaa ohjelmistorobotin esimerkiksi hakemaan tietoa eri verkkosivuilta tai tekemään automatisoituja raportteja”, Efiman senior business manager Janne Hirva sanoo.

Lisää sovelluskohteista on luettavissa Microsoftin sivuilta.

It-alan trendejä analysoiva tutkimuslaitos Gartner nimesi viime vuonna Microsoftin Power Automate -työkalut yhdeksi alan visionäärisimmistä Magic Quadrant for Robotic Process Automation -tutkimuksessa.

Efima järjestää aiheesta webinaarin tämän viikon keskiviikkona 17.3. klo 9:00 – 10:00. Tilaisuudessa Efiman CIO Markus Turunen ja Janne Hirva kertovat, kuinka Power Automaten hyödyntäminen aloitetaan tehokkaasti.

He esittelevät konkreettisia esimerkkejä toteutetuista automaatioista ja käyvät läpi, miten Power Automaten robotisaatio-ominaisuudet asemoituvat muihin automaatiotyökaluihin.

Kotimainen Efima on erikoistunut ohjelmistorobotiikan ohella toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ratkaisuihin sekä tekoälyn kehittämiseen suurissa ja keskisuurissa yrityksissä. Microsoft on valinnut Efiman vuoden 2020 digitalisaatiokumppaniksi.

Pääset ilmoittautumaan webinaariin täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja
Tero Salminen
tero.salminen@efima.com
+358 40 767 5311

Markkinointijohtaja
Sari Aapola
sari.aapola@efima.com
+358 40 759 2046

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Efima
Mannerheimintie 3B, 5. krs
00100 Helsinki

+358 10 470 5450http://www.efima.com

Efima tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon, ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn ratkaisuilla, ulkoistuspalveluilla ja konsultoimalla. Efima tarjoaa alan parasta palvelua ja on erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillensa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.