Efima Oyj

Webinaari: Näin robotisoit omia töitäsi

Jaa
Microsoft on tuonut Windows 10:neen ohjelmistorobotiikan työkalut jokaisen työntekijän ja pienyrittäjän ulottuville. Efima kertoo, mistä työkaluissa on kysymys ja mitä työn kulkuja niillä voi automatisoida.

Ohjelmistorobotiikalla on perinteisesti automatisoitu onnistuneesti isoja yritys- tai tiimitason prosesseja.

Nyt tilanne on muuttunut. Microsoft julkisti maaliskuun alusta uuden Power Automate -konseptin, joka tuo ohjelmistorobotiikan työkalut yksittäisen työntekijän ja pienyrittäjän ulottuville. Ohjelmistorobotiikka on jatkossa kaikkien käytössä osana Windows 10-työasemia.

“Uudistuksen myötä jokainen ihminen voi automatisoida omia työtehtäviään omassa työasemassaan. Hän voi laittaa ohjelmistorobotin esimerkiksi hakemaan tietoa eri verkkosivuilta tai tekemään automatisoituja raportteja”, Efiman senior business manager Janne Hirva sanoo.

Lisää sovelluskohteista on luettavissa Microsoftin sivuilta.

It-alan trendejä analysoiva tutkimuslaitos Gartner nimesi viime vuonna Microsoftin Power Automate -työkalut yhdeksi alan visionäärisimmistä Magic Quadrant for Robotic Process Automation -tutkimuksessa.

Efima järjestää aiheesta webinaarin tämän viikon keskiviikkona 17.3. klo 9:00 – 10:00. Tilaisuudessa Efiman CIO Markus Turunen ja Janne Hirva kertovat, kuinka Power Automaten hyödyntäminen aloitetaan tehokkaasti.

He esittelevät konkreettisia esimerkkejä toteutetuista automaatioista ja käyvät läpi, miten Power Automaten robotisaatio-ominaisuudet asemoituvat muihin automaatiotyökaluihin.

Kotimainen Efima on erikoistunut ohjelmistorobotiikan ohella toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ratkaisuihin sekä tekoälyn kehittämiseen suurissa ja keskisuurissa yrityksissä. Microsoft on valinnut Efiman vuoden 2020 digitalisaatiokumppaniksi.

Pääset ilmoittautumaan webinaariin täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja
Tero Salminen
tero.salminen@efima.com
+358 40 767 5311

Markkinointijohtaja
Sari Aapola
sari.aapola@efima.com
+358 40 759 2046

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Efima Oyj
Efima Oyj
Mannerheimintie 3B, 5. krs
00100 Helsinki

http://www.efima.com

Efima tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon, ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn ratkaisuilla, ulkoistuspalveluilla ja konsultoimalla. Efima tarjoaa alan parasta palvelua ja on erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillensa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Efima Oyj

Efiman pilvipalveluiden uusi liiketoimintajohtaja haluaa tuoda selkokielisyyttä järjestelmähankkeisiin7.2.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Pilvitransformaatio mielletään edelleen organisaatioissa erityisesti IT-hankkeeksi, vaikka sen tuomat mahdollisuudet hyödyntävät laajasti koko liiketoimintaa, sanoo Efiman pilvipalveluiden uusi liiketoimintajohtaja Paula Kujansivu. Järjestelmähankkeisiin tarvitaan hänen mukaansa selkokielisyyttä, jotta kaikki ymmärtävät, mitä pilvisiirtymä organisaatiossa tarkoittaa.

Maailman ensimmäinen allianssimallin avulla toimitettu ERP-ratkaisu mullistaa toimitusprosesseja ja johtamista26.9.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien ja digiyhtiö Efiman muodostama allianssiryhmä hyödyntää moderneista rakennusprojekteista tuttua toimintamallia, joka edistää yhteistoimintaa ja arvon tuottoa ja vähentää siiloutumista, päällekkäisiä rooleja sekä lopulta myös kustannuksia. Allianssimallilla toimitettava ERP-ratkaisu on tiettävästi maailman ensimmäinen.

Low-code-sovelluksia valmiina paketista – Efima tuotteistaa Power Platform -ratkaisujaan taloushallinnon ja toiminnanohjauksen täsmätarpeisiin21.9.2022 14:00:00 EEST | Tiedote

Globaali pula koodareista on luonut kasvavaa kysyntää low-code-ratkaisuille, joiden avulla organisaation prosesseihin voidaan rakentaa sovelluksia ja automaatioita perinteistä ohjelmistokehitystä ketterämmin. Digiyhtiö Efima vauhdittaa asiakkaidensa prosessien digitalisointia paketoimalla yleiskäyttöisimpiä low-code-toteutuksiaan valmiiksi tuotteiksi, joista ensimmäinen on Efima Invoicing App.

Finanssivalvonta on hyväksynyt Efima Oyj:n esitteen7.2.2022 20:30:00 EET | Tiedote

Lehdistötiedote 7.2.2022 klo 20.30 EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, SINGAPORESSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI NÄIHIN MAIHIN TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA TAI MIHINKÄÄN MUUHUN MAAHAN, JOSSA JULKISTAMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAIN-VASTAISTA. Finanssivalvonta on hyväksynyt Efima Oyj:n esitteen Finanssivalvonta on tänään 7.2.2022 hyväksynyt Efima Oyj:n (”Efima” tai ”Yhtiö”) esitteen (”Esite”) liittyen Efiman listautumisantiin. Yhtiön osakkeet on tarkoitus listata Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Esite on saatavilla viimeistään 8.2.2022 ennen merkintäajan alkua Yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.efima.com/listautuminen sekä pääjärjestäjänä toimivan OP Yrityspankki Oyj:n verkkosivuilla osoitteessa www.op.fi/merkinta. Esite on saatavilla lisäksi tulostettuna versiona Yhtiön toimipaikasta osoitteesta Mannerheimintie 3 B, 00100 Hels

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme