Werner Söderström Osakeyhtiö avasi uuden Kirja-verkkokaupan

Jaa
Werner Söderström Osakeyhtiö on avannut uuden Kirja-verkkokirjakaupan (kirja.fi). Kirja-verkkokauppa kokoaa yhteen Werner Söderström Osakeyhtiön kustantamoiden laajan painettujen kirjojen valikoiman. Verkkokaupassa ovat myynnissä kaikki WSOY:n, Tammen, Johnny Knigan, Bazarin ja Kosmoksen kirjat. Myöhemmässä vaiheessa myyntiin tulevat myös Docendon ja Minervan kirjat.

Kirja-verkkokauppa tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden kuluttajille ja yritysasiakkaille ostaa kirjat suoraan kustantamolta. Oman verkkokaupan etuna on mahdollisuus tarjota kustantamoiden laaja valikoima samassa paikassa. Verkkokaupassa on myynnissä kauno- ja jännityskirjoja, lasten- ja nuortenkirjoja sekä tietokirjoja. Myös klassikoiden, runojen ja sarjakuvien ystävät löytävät sieltä suosikkinsa. Verkkokaupasta on mahdollisuus tilata teoksia myös ennakkotilauksena jo ennen julkaisupäivää.

 

”Kustantamoidemme painettujen kirjojen myynti on kasvanut ilahduttavasti viimeisen vuoden aikana. Kirja-verkkokauppa on myös kirjailijoillemme tärkeä kanava, jonka kautta meillä on mahdollisuus tarjota uusi alusta kirjojen myyntiin”, toteaa WSOY:n myyntijohtaja Veli-Pekka Matilainen.

 

Kirja ei ole ainoastaan verkkokirjakauppa, vaan sieltä löytyy lisäksi myös taustatietoa kirjoista ja kirjailijoista. ”Kirjan ystävä viihtyy uudella sivustolla myös artikkeleiden, haastattelujen ja podcastien parissa. Tulemme järjestämään Kirja-verkkokauppa-alustalla myös virtuaalisia tapahtumia, joissa lukijat pääsevät kohtaamaan kirjailijoita paikasta riippumatta”, Matilainen jatkaa. Verkkokaupan asiakkaiden on mahdollisuus saada asiakasetuna Werner Söderströmin vuosittain julkaisema eksklusiivinen Kirja-lehti.

 

Kaupan viralliset avajaiset käynnistyvät 23.4.2022 vietettävänä Kirjan ja ruusun päivänä. 

 

Kirja-verkkokauppa toimii Shopifyn verkkokauppa-alustalla. Ulkoasun designista vastaa Saariaho Järvenpää Oy ja teknisestä toteutuksesta Frantic Oy.

 

Tutustu Kirja-verkkokauppaan täällä: www.kirja.fi

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Myyntijohtaja Veli-Pekka Matilainen, puhelin 040 3424776
Verkkokauppapäällikkö Pirita Hietalahti, puhelin 050 4734360

Tietoja julkaisijasta

Werner Söderström Osakeyhtiö
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 300

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Werner Söderström Osakeyhtiö

Werner Söderström Osakeyhtiö ylsi 2000-luvun parhaimpaan tulokseen vuonna 202124.1.2022 11:25:13 EET | Tiedote

Werner Söderström Osakeyhtiön kahdeksan kustantamoa tekivät vuosikymmenen kasvun. Kaikki kustantamot ylittivät tavoitteensa. ”Koronan kiusaaman vuoden 2021 keskellä kirjallisuus oli suuri valopilkku suomalaisten elämässä”, toteaa kustantamon toimitusjohtaja Timo Julkunen. ”Myynnin lähes 30 prosentin kasvu ja yli 15 prosentin tuloskasvu siivittivät kustantamon 2000-luvun parhaaseen tulokseen. Kirjallisuus, kirjailijat, kirjan tekijät ja osaava henkilöstö osoittivat voimansa ja muutoskykynsä alati vaihtelevassa ympäristössä. Hieno kasvu johtaa myös kasvaneisiin tekijänpalkkioihin vuoden 2021 aikana. Kirjallisuuden jatkuvuudella onkin näin paremmat olosuhteet kuin vuosiin.” Kaikki kahdeksan Werner Söderströmin kustantamoa olivat kannattavia vuonna 2021. Kaikki myös ylittivät asetetut tavoitteet reilusti. Monen kirjan ja kirjailijan kohdalla myynti rikkoi ennätyksiä. Kasvua tapahtui niin painetun kirjan kuin myös edellisinä vuosina rajusti kasvaneiden digituotteiden osalta. Digituotteet mu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme