WiCo Inspections Oy

WiCo Inspections sai FINASin myöntämän akkreditoidun aseman

Jaa

Wind Controller Oy:n tytäryhtiöstä, WiCo Inspectionsista tuli joulukuussa 2020 Suomen ensimmäinen tuulivoimalatarkastuksiin keskittynyt tarkastuslaitos. Suomen kansallinen akkreditointielin FINAS myönsi WiCo Inspectionsille tuulivoimaloiden huoltohissien ja -nostinten akkreditoidun tarkastuslaitoksen aseman. Siten WiCo Inspections täyttää uudet säädökset (Valtioneuvoston asetus 1095/2019) tuulivoimaloiden turvalaitteiden tarkastuksista, ensimmäisenä akkreditoituna tuulivoimalatarkastusyrityksenä.

WiCo Inspections suorittaa tuulivoimaloiden turvalaitteiden tarkastusten lisäksi myös tuulivoimaloiden ja -puistojen muita tarkastuksia ja mittauksia – sähköasemalta lavan kärkeen asti.

”Saavutettu asema akkreditoituna tarkastuslaitoksena antaa meille erinomaisen lähtökohdan jatkaa palveluntarjontamme kehittämistä Suomen tuulivoima-alan tarpeiden mukaisesti”, toimitusjohtaja Ville Koskela iloitsee.

WiCo Inspectionsin toiminta on myös ehdolla vuoden 2020 tuulivoimateoksi. Suomen Tuulivoimayhdistys palkitsee vuosittain Tuulivoimateko-palkinnolla teon, toiminnan tai yrityksen, joka on tukenut tai vauhdittanut tuulivoiman kasvua Suomessa. WiCo Inspectionsilla on kunnia olla mukana kisassa tänä vuonna.

Yhteyshenkilöt

Ville Koskela
ville.koskela@wicoinspections.fi
+358 102 8760 03

Tietoja julkaisijasta

WiCo Inspections Oy
WiCo Inspections Oyhttp://wicoinspections.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.