Wings for Life World Run hyväntekeväisyysjuoksu 5.5.2019

Jaa

Toukokuun 5. päivänä järjestetään maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysjuoksu Wings for Life World Run johon viime vuonna osallistui yli 100 000 juoksijaa yli 60 eri maassa. Tapahtuma kerää varoja selkäydinvammojen tutkimukseen ja hoitoon. Helsingissä organisoitu app run starttaa Karamzininrannasta klo 14.

Wings for Life juoksun osallistujailoa. Kuva credit: Red Bull Content Pool
Wings for Life juoksun osallistujailoa. Kuva credit: Red Bull Content Pool

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat riippuvaisia pyörätuolista selkäydinvamman johdosta. Melko usein siihen on syynä liikenneonnettomuus tai kaatuminen. 

Wings for Life on voittoa tavoittelematon selkäydinvammojen varainkeräys, jonka tehtävänä on löytää uusia hoitovaihtoehtoja. Vuodesta 2004 lähtien Wings for Life on rahoittanut tutkimushankkeita ja kliinisiä tutkimuksia ympäri maailmaa. Vaikka hoitoa ei ole vielä löydetty, suuria askeleita on kuitenkin jo tehty: Wings for Life World Run on kerännyt yli 7 miljoonaa euroa näiden läpimurtojen saavuttamiseen.

David Mzee halvaantui vuonna 2010 voimisteluonnettomuudessa. Hän on yksi kolmesta potilaasta, jotka osallistuivat STIMO-tutkimukseen. Tutkimuksessa on saatu uraauurtavia tuloksia, kun Mzee osallistuu Sveitsin tapahtumaan ja ottaa ensiaskeleet lähtöviivan yli. Ne jotka liittyvät David Mzeeen kanssa Wings for Life World Run -lähtöviivalle 5. toukokuuta 2019, liittyvät järjestettyyn sovellusjuoksuun tai juoksevat itsenäisesti sovelluksen kanssa, osallistuvat historialliseen Wing for Life World Run tapahtumaan.

 Vuonna 2018 tapahtumaan rekisteröityneitä juoksijoita oli yli 100 000, yli kahdessa sadassa eri lokaatiossa ympäri maailmaa. Tämä tekeekin Wings for Life World Runista ainutlaatuisen juoksutapahtuman, koska osallistujat lähtevät liikkeelle täysin samaan aikaan ympäri maailmaa.

Hyvän asian puolesta lenkkeily onnistuu helposti ladattavan appsin avulla missä vain - virtuaalisen catcher auton kirittäessä suoritusta. Tapahtumassa ei juosta mitään tiettyä matkaa, vaan niin pitkälle, kunnes virtuaalinen catcher-auto saavuttaa juoksijan. Auto lähtee liikkeelle 30 minuuttia startin jälkeen ja pikkuhiljaa vauhtia nostamalla saavuttaa juoksijat. Maali on siinä, missä catcher-auto saavuttaa juoksijan. Virallinen Wings for Life World Run - sovellus pitää osallistujan ajan tasalla auton sijannista ja siitä, milloin se saavuttaa hänet.
Helsingissä organisoitu Wings for Life app juoksun yhteislähtö starttaa klo 14.00 Finlandia-talon eteläpäädystä, Karamzininrannasta. Osallistujan tulee tulee vain ladata Wings for Life Run - sovellus ja varmistaa, että puhelin on täynnä. Osallistumismaksu menee lyhentämättömänä selkäydinvammojen tutkimukseen ja hoitoon. Organisaatiolle voi myös tehdä lahjoituksia heidän nettisivujensa kautta. 100% lahjoituksista menee lyhentämättömänä tutkimukseen ja hoitoon.

Kuvia ja videoita:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Kaipainen
pia.kaipainen@redbull.com
p. 040 5368 509

Kuvat

Wings for Life juoksun osallistujailoa. Kuva credit: Red Bull Content Pool
Wings for Life juoksun osallistujailoa. Kuva credit: Red Bull Content Pool
Lataa
Wings for Life World Run Melbourne, Australia 2018. Photo credit: Red Bull Content Pool
Wings for Life World Run Melbourne, Australia 2018. Photo credit: Red Bull Content Pool
Lataa
Wings for Life World Run Zug, Sveitsi 2018. Photo credit: Red Bull Content Pool
Wings for Life World Run Zug, Sveitsi 2018. Photo credit: Red Bull Content Pool
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Red Bull Finland
Red Bull Finland
Ruoholahdenkatu 23
00180 HELSINKI

http://www.redbull.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Red Bull Finland

MÄKIAUTOT VALTAAVAT JÄLLEEN TÄHTITORNINMÄEN - RED BULL MÄKIAUTO GP 17.813.8.2019 15:29:46 EESTTiedote

Red Bull Mäkiauto GP palaa Helsingin Tähtitorninmäelle 17.8.2019. Suomeen tapahtuma saapuu nyt viidettä kertaa. Kisaan haki mukaan yhteensä 600 tiimiä joista 70 parasta valikoitui kisaan. Tiimit ovat rakentaneet mäkiautojaan läpi kesän ja osoittaneet, että luovan hulluuden rajat ovat olleet tänäkin vuonna ilahduttavan olemattomia. Kisan tuomaristossa istuvat muun muassa Helsingin kaupungin pormestari Jan Vapaavuori, ralliautoilija Kalle Rovanperä, taitoluistelija Emmi Peltonen sekä kokki ja yrittäjä Akseli Herlevi. Kisaa voi seurata livenä ISTV:ssä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme