Wings for Life World Run hyväntekeväisyysjuoksu 5.5.2019

Jaa

Toukokuun 5. päivänä järjestetään maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysjuoksu Wings for Life World Run johon viime vuonna osallistui yli 100 000 juoksijaa yli 60 eri maassa. Tapahtuma kerää varoja selkäydinvammojen tutkimukseen ja hoitoon. Helsingissä organisoitu app run starttaa Karamzininrannasta klo 14.

Wings for Life juoksun osallistujailoa. Kuva credit: Red Bull Content Pool
Wings for Life juoksun osallistujailoa. Kuva credit: Red Bull Content Pool

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat riippuvaisia pyörätuolista selkäydinvamman johdosta. Melko usein siihen on syynä liikenneonnettomuus tai kaatuminen. 

Wings for Life on voittoa tavoittelematon selkäydinvammojen varainkeräys, jonka tehtävänä on löytää uusia hoitovaihtoehtoja. Vuodesta 2004 lähtien Wings for Life on rahoittanut tutkimushankkeita ja kliinisiä tutkimuksia ympäri maailmaa. Vaikka hoitoa ei ole vielä löydetty, suuria askeleita on kuitenkin jo tehty: Wings for Life World Run on kerännyt yli 7 miljoonaa euroa näiden läpimurtojen saavuttamiseen.

David Mzee halvaantui vuonna 2010 voimisteluonnettomuudessa. Hän on yksi kolmesta potilaasta, jotka osallistuivat STIMO-tutkimukseen. Tutkimuksessa on saatu uraauurtavia tuloksia, kun Mzee osallistuu Sveitsin tapahtumaan ja ottaa ensiaskeleet lähtöviivan yli. Ne jotka liittyvät David Mzeeen kanssa Wings for Life World Run -lähtöviivalle 5. toukokuuta 2019, liittyvät järjestettyyn sovellusjuoksuun tai juoksevat itsenäisesti sovelluksen kanssa, osallistuvat historialliseen Wing for Life World Run tapahtumaan.

 Vuonna 2018 tapahtumaan rekisteröityneitä juoksijoita oli yli 100 000, yli kahdessa sadassa eri lokaatiossa ympäri maailmaa. Tämä tekeekin Wings for Life World Runista ainutlaatuisen juoksutapahtuman, koska osallistujat lähtevät liikkeelle täysin samaan aikaan ympäri maailmaa.

Hyvän asian puolesta lenkkeily onnistuu helposti ladattavan appsin avulla missä vain - virtuaalisen catcher auton kirittäessä suoritusta. Tapahtumassa ei juosta mitään tiettyä matkaa, vaan niin pitkälle, kunnes virtuaalinen catcher-auto saavuttaa juoksijan. Auto lähtee liikkeelle 30 minuuttia startin jälkeen ja pikkuhiljaa vauhtia nostamalla saavuttaa juoksijat. Maali on siinä, missä catcher-auto saavuttaa juoksijan. Virallinen Wings for Life World Run - sovellus pitää osallistujan ajan tasalla auton sijannista ja siitä, milloin se saavuttaa hänet.
Helsingissä organisoitu Wings for Life app juoksun yhteislähtö starttaa klo 14.00 Finlandia-talon eteläpäädystä, Karamzininrannasta. Osallistujan tulee tulee vain ladata Wings for Life Run - sovellus ja varmistaa, että puhelin on täynnä. Osallistumismaksu menee lyhentämättömänä selkäydinvammojen tutkimukseen ja hoitoon. Organisaatiolle voi myös tehdä lahjoituksia heidän nettisivujensa kautta. 100% lahjoituksista menee lyhentämättömänä tutkimukseen ja hoitoon.

Kuvia ja videoita:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Kaipainen
pia.kaipainen@redbull.com
p. 040 5368 509

Kuvat

Wings for Life juoksun osallistujailoa. Kuva credit: Red Bull Content Pool
Wings for Life juoksun osallistujailoa. Kuva credit: Red Bull Content Pool
Lataa
Wings for Life World Run Melbourne, Australia 2018. Photo credit: Red Bull Content Pool
Wings for Life World Run Melbourne, Australia 2018. Photo credit: Red Bull Content Pool
Lataa
Wings for Life World Run Zug, Sveitsi 2018. Photo credit: Red Bull Content Pool
Wings for Life World Run Zug, Sveitsi 2018. Photo credit: Red Bull Content Pool
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Red Bull Finland
Red Bull Finland
Ruoholahdenkatu 23
00180 HELSINKI

http://www.redbull.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Red Bull Finland

Red Bull Illume 2019 valokuvakilpailu esittelee taas vuoden vaikuttavimmat kuvat maailmalta12.6.2019 10:17:50 EESTTiedote

Red Bull Illume Image Quest on globaali seikkailu ja action sports valokuvakilpailu johon kuka tahansa voi osallistua. Illume nostaa esille planeettamme luovimmat ja kiehtovimmat lifestyle-kuvat joiden tyyli edustaa hyvin vahvasti kuvaajien omaa elämäntyyliä ja kulttuurista taustaa. Red Bull Illume järjestetään nyt viidettä kertaa ja siihen voi osallistua 31.7 asti. Uutuutena tänä vuonna myös liikkuvan kuvan kategoria. Voittajat julkistetaan ja palkitaan marraskuussa 2019.

Yli 1100 juoksijaa taisteli itsensä Lahden Suurmäen huipulle - Red Bull 400 kasvoi viime vuodesta11.5.2019 17:27:11 EESTTiedote

Red Bull 400 juoksukilpailu järjestettiin Lahden suurmäessä lauantaina 11.5. Kilpailussa nähtiin noin 1100 juoksijaa joiden ainoana tavoitteena oli valloittaa Lahden suurmäki nopeammin kuin kilpatoverinsa. Kisassa nähtiin myös Iivo Niskanen, Jonne Koski ja Eero Ettala sekä joukko muita huippu-urheilijoita. Miesten kisan voitti slovenialainen Martin Kozelj ja naisten voittoon taisteli itsensä viime vuoden kakkonen, Mila Koljonen. Tapahtuma kiinnosti myös yleisöä, jota kertyi paikan päälle noin 3000.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme