Wirmax Oy

Wirmax osti enemmistön uusiutuvia energiamuotoja tarjoavasta Putkimaatista

Jaa

Talotekniikkayritys Wirmax Oy panostaa vahvasti uusiutuviin energiamuotoihin. Wirmax osti nyt pääkaupunkiseudulla toimivan Putkimaatti Oy:n osake-enemmistön. Putkimaatti on noin 5 miljoonaa euroa vaihtava energia-alan osaaja ja kasvuyritys. Kaupan myötä Wirmax -konsernin yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto ylittänee 20 miljoonaa euroa kuluvana vuonna.

Putkimaatti on edistyksellinen uusiutuvien energiamuotojen kasvuyhtiö, jolla on erinomainen asiakastyytyväisyys. Yritys on keskittynyt uusiutuvien energiaratkaisujen toteuttamiseen. Avainhenkilöt jatkavat työtään osakkaina uudessa konsernissa. Tavoitteena on tuoda laajemmat palvelut isommalle asiakaskunnalle yhdessä Wirmaxin kanssa. Putkimaatti pääsee järjestelyn myötä isompiin kohteisiin kokonaisvaltaisella palvelulla lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen parissa. Wirmaxin huoltopalvelut ovat merkittävässä kasvussa ja kaupan myötä huoltoliiketoiminta vahvistuu erityisesti lämpöpumppujen huollon osalta.

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Yritys tarjoaa asennus- ja huoltopalveluita kiinteistön lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- ja turvatekniikan tarpeisiin. Wirmax ylläpitää kiinteistöjen hyvää kuntoa ja edistää energiatehokkuutta aurinkosähkö- ja lämpöpumppuratkaisujen avulla. Yhtiö toimittaa huoltopalveluita 40:n huoltoyksikön voimin ja toteuttaa vuosittain yli 11.000 huoltokeikkaa. Wirmax- konsernissa työskentelee noin 120 talotekniikan ammattilaista ja toimialueitamme on Uusimaa, Keski-Suomi ja Oulun seutu. 

Lisätiedot:

Jarkko Niemikorpi
toimitusjohtaja
Wirmax Oy
+358405446035
jarkko.niemikorpi@wirmax.fi

Sampo Kautto
HPJ Wirmax Oy
+358405353601
sampo.kautto@wirmax.fi


Tuomas Oksanen
toimitusjohtaja Putkimaatti Oy
tuomas.oksanen@putkimaatti.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Wirmax-konserniin kuuluu talotekniikkayhtiö Wirmax Oy, automaatio- ja turvatekniikan yhtiö Gane Oy ja aurinkovoimalayhtiö Fiksusähkö Oy. Työllistämme yli 100 talotekniikan ammattilaista ja uudistamme alaa uuden teknologian avulla. Palvelemme valtakunnallisesti ja toimipaikkamme ovat Helsingissä, Jyväskylässä ja Oulussa.