WSOY

WSOY on ottanut käyttöön laajennetun todellisuuden kirjoihin – Linkit Concept Oy ja Mielensäpahoittaja yhdistävät voimansa Suomessa

Jaa

WSOY on toteuttanut yhteistyössä Linkit Concept Oy:n kanssa kampanjan, jossa teknologia yhdistyy julkaisuihin mielenkiintoisella tavalla: Mielensäpahoittajan sielunmaisema avautuu lukijalle jatkossa laajennetun todellisuuden avulla.

Laajennettu eli lisätty todellisuus (englanniksi augmented reality, AR) tarkoittaa tekniikkaa, jonka avulla digitaalista sisältöä, kuten videoita, kuvia, linkkejä ja pelejä, voidaan tuoda virtuaalisena kokemuksena esineiden päälle. Laajennettua todellisuutta tarkastellaan älypuhelimen, tabletin tai päällä pidettävän laitteen näytöltä. Lataamalla Blippar-sovelluksen, käyttäjät voivat blipata (”skannata”) kuvista tai esineistä hyödyllistä ja viihdyttävää sisältöä. Interaktiivinen käyttökokemus avaa uusia ja jännittäviä tapoja syventää lukijan vuorovaikutusta kirjan tarinan kanssa.

”Laajennettu todellisuus on osa tarinoidenkin tulevaisuutta. On hienoa saada mukaan kampanjaan yksi Suomen tunnetuimmista kirjallisuuden brändeistä eli Mielensäpahoittaja. Uskomme että näin saadaan uusia ihmisiä mukaan kirjojen pariin ja tutustumaan tarinoihin. Näin ainutlaatuisen hyvä sisältö ja uusimmat teknologiat paiskaavat kättä toistensa kanssa”, toteaa WSOY:n toimitusjohtaja Timo Julkunen.

Linkit Concept Oy tarjoaa laajennetun todellisuuden ratkaisuja avaimet käteen -periaatteella käyttäen Blipparin teknologiaa. Blippar on johtava visuaalisen havainnoinnin sovellus, joka herättää fyysisen maailman eloon älypuhelinten avulla. Yli 70 miljoonalla käyttäjällä Blippar on maailman vaikutusvaltaisin yritys laajennetun todellisuuden alalla. Linkit Concept puolestaan tuottaa media- ja pakkausalalle uusimpia innovatiivisia ratkaisuja ja palveluja brändinrakennuksen tueksi, rajattomasti kansainvälistä verkostoa hyödyntäen. Yritykset ovat solmineet partnersopimuksen helmikuussa 2016.

Laajennettu todellisuus antaa valtavasti uusia mahdollisuuksia perinteiselle printtimedialle tai pakkauksille. Painetusta mediasta muodostuu laajempi viestintäkanava, jolla kuluttajalle voidaan tuoda rajaton määrä informaatiota ja viihdettä.

”Kyllä ovat minun laajennettuun todellisuuteeni aiemmin riittäneet puoli yhdeksän uutiset ja Lindin Arvi.”

Lisätietoja:
Head of Intelligent solutions Kalle Saarikannas, Linkit Concept Oy
+358 44 0930131, kalle.saarikannas@linkit.fi

Toimitusjohtaja Timo Julkunen, WSOY
+358 40 5490 434, timo.julkunen@wsoy.fi

Avainsanat

Kuvat

Mielensäpahoittajan laajennettu todellisuus.
Mielensäpahoittajan laajennettu todellisuus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Tiedote: WSOY:n syksyn 2021 kirjat on julkistettu13.4.2021 09:21:47 EEST | Tiedote

Kotimainen kaunokirjallisuus Palkitun runoilijan ja kirjailijan Johanna Venhon Syyskirja on romaani Tove Janssonista. Teoksessa avataan taiteelle eletty elämä, sen kapina, lohtu, seikkailu ja ilkikurinen nauru. Kansainvälistä mainetta niittäneen Miki Liukkosen Elämä: esipuhe on hulvattoman hauska ja antelias romaani, joka tuo lukijan eteen todennäköisiä mahdottomuuksia ja pahaenteisiä todennäköisyyksiä. Syksyllä 40-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävän Anja Snellmanin Kaikki minun isäni on romaani isästä, isättömyydestä, rakastumisen helppoudesta ja rakastamisen vaikeudesta. Suomen luetuimman kirjailijan Ilkka Remeksen Lohikäärmeen isku on jälleen polttavan ajankohtainen trilleri, jossa Suomen valtiojohto joutuu lopulta valitsemaan isänmaan ja oman henkensä välillä. Tuomas Kyrön Vasara ja käytettyjä nauloja, Mielensäpahoittaja iskee suoraan remontti-, kotoilu- ja mökkeilybuumiin! Kira Poutasen Surun kartta on kirkkaasti soiva romaani sukupolvelta toiselle siirtyvistä muistoista ja haavoi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme