YH Kodit Oy

YH Kodeilta rakenteille kolme kerrostaloa Tampereen Hatanpäälle

Jaa

YH Kodit Oy rakennuttaa Tampereen Hatanpäälle seuraavaksi kolme kerrostaloa. Kartanonportin kortteliin rakentuu yhteensä kuusi kerrostaloa, joista ensimmäinen talo valmistui kesällä 2016. Seuraavien kolmen kerrostalon on arvioitu valmistuvan loppuvuodesta 2019. Toukokuussa rakenteille lähtevät asunnot ovat omistusasuntoja.

”Hatanpään alueen vetovoima on selkeästi nousussa mm. tulevan Kansi ja Areenan myötä. Hatanpään Kartanonportin korttelista on kävelymatka tuleville huipputapahtumille ja uudelle Ratinan kauppakeskukselle.” kertoo Petro Saraste, YH Kotien rakennuttajapäällikkö. ”Ennakkomarkkinoinnin käynnistyessä asunnot vietiin lähes käsistä. Alueelle ei ole muutamaan vuoteen rakennettu muita uudiskohteita, joten kiinnostus uusista asunnoista on ollut kova.” jatkaa Saraste.

Nyt rakennettaviin kerrostaloihin on tulossa yhteensä 162 asuntoa ja koko kortteliin rakentuu yhteensä 350 asuntoa. Autopaikat rakennetaan kannen alle autohalliin, josta on sisäkulkuyhteys asuntoihin.

”Hatanpään alue on kuin piilossa ollut helmi Tampereella. Loistavat kulkuyhteydet, upea Hatanpään kartano puistoalueineen sekä Pyhäjärven rantamaisemat jäävät monelta huomaamatta. Tampereen kaupunginhallitus päätti myös juuri rakentaa vaihdevarauksen Hatanpään valtatien liittymään, joten jonkinasteisia ajatuksia on raitiotielinjan vetämisestä myös Hatanpäälle.” toteaa YH Kotien toimitusjohtaja Janne Tuominen. ”Viinikanlahden jätevedenpuhdistamon toiminta siirretään uuden keskuspuhdistamon valmistuttua Sulkavuoreen lähivuosien aikana. Puhdistamon toiminnan loputtua tilalle on suunnitteilla asuinkerrostaloja. Puhdistamon siirto ja raitiovaunusuunnitelmat nostavat Hatanpään asuinalueen arvoa ja kiinnostavuutta entisestään.” jatkaa Tuominen.

Tutustu alueeseen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

YH Kodit Oy
YH Kodit Oy
Aleksis Kiven katu 26
33200 Tampere

010 227 3000https://www.yhkodit.fi/

YH Kodit on monipuolisen asumisen palveluntarjoaja, joka palvelee Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Asukkaamme ovat löytäneet meiltä erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja laajasta vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntojen valikoimastamme jo 40 vuoden ajan. Tavoitteemme on parantaa asukkaidemme elämänlaatua tarjoamalla toimivia koteja sekä yksilöllisiä tarpeita tukevia palveluja. YH Kodit omistaa yli 6 500 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Tampereella ja Turussa sekä niiden lähialueilla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta YH Kodit Oy

YH Kodit panostaa Ara-rahoitteiseen asuntotuotantoon7.11.2018 13:59:20 EETTiedote

Vuonna 2016 YH Kodit-konserni asetti viiden vuoden tavoitteekseen rakentaa 2 500 asuntoa Tampereen ja Turun seuduille. Tavoite tullaan ylittämään reippaasti, sillä pelkästään Ara-rahoitteisia kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja on jo nyt valmistunut tai valmistuu yli 1 000 kappaletta vuosien 2017-2019 aikana. Lisää vuokra-asuntoja on myös suunnitteilla, joiden on arvioitu valmistuvan vuosien 2020-2021 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme