YH Kodit Oy

YH Kotien asukkailla mahdollisuus ladata sähköautoa omalta parkkipaikaltaan

Jaa

YH Kotien asukkailla on jatkossa mahdollisuus tilata autopaikalleen latauspiste, joka mahdollistaa sähköauton lataamisen lämpötolpan kautta. Latauspisteen käyttö tekee lataamisesta sähköturvallista ja jakaa sähkökapasiteettia koko parkkialueelle.

YH Kodit Oy ja Parkkisähkö Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka koskettaa lähes 6000 autopaikan haltijaa:

”Asukkailtamme on tullut kyselyjä sähköauton lataamisen mahdollisuudesta. Suurin osa kiinteistöjemme parkkipaikoista on varustettu tavallisilla lämpötolpilla, joiden kautta ei ole turvallista ladata sähköautoa. Parkkisähkön tarjoaman palvelun kautta nykyinen lämpötolppa on helppo päivittää turvalliseksi latauspisteeksi.” kertoo Riitta Järvenpää, YH Kodit Oy:n kiinteistöliiketoimintajohtaja.

”Suomessa on yli miljoonalla parkkiruudulla kaapelointi valmiina, mikä mahdollistaa sähköautojen käyttöönoton joustavammin kuin missään muualla maailmassa. Älykkäällä latausjärjestelmällä olemassa olevat resurssit saadaan sähköturvallisesti ja joustavasti käyttöön.” kertoo Jiri Räsänen, Parkkisähkö Oy:n toimitusjohtaja. ”YH Kodit on ensimmäinen iso vuokra- ja asumisoikeusasuntojen omistaja, joka mahdollistaa asukkailleen laajassa mitassa sähköautojen latausmahdollisuuden.” jatkaa Räsänen.

Parkkisähkön toimintaperiaate

Uuden latauspisteen hankkiminen on helppoa. Asukas tilaa palvelun suoraan Parkkisähköltä, jonka jälkeen lämmitystolppaan asennetaan erillinen laite, jonka kautta sähköautoa on mahdollista ladata. Asukas maksaa kuukausittaista palvelumaksua ja kulutetun sähkön suoraan Parkkisähkölle. Palvelun tilannut asiakas voi käyttää myös muita Parkkisähkön latauspisteitä, sillä tunnistaminen tapahtuu auton latausjohtoon liitettävällä NFC-tunnisteella. Applikaation kautta on mahdollista seurata mm. sähkön kulutusta ja katsoa lähimmät latauspisteet.

Yhteyshenkilöt

Jiri Räsänen, toimitusjohtaja, Parkkisähkö Oy, jiri.rasanen@parkingenergy.com, 045 601 3553

Tietoja julkaisijasta

YH Kodit Oy
YH Kodit Oy
Aleksis Kiven katu 26
33200 Tampere

010 227 3000https://www.yhkodit.fi/

YH Kodit on merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla. Rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Asukkaamme ovat löytäneet meiltä erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja laajasta vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntojen valikoimastamme yli 40 vuoden ajan. Omistamme lähes 7 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Tampereella ja Turussa sekä niiden lähialueilla

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta YH Kodit Oy

YH Kodit panostaa Ara-rahoitteiseen asuntotuotantoon7.11.2018 13:59:20 EETTiedote

Vuonna 2016 YH Kodit-konserni asetti viiden vuoden tavoitteekseen rakentaa 2 500 asuntoa Tampereen ja Turun seuduille. Tavoite tullaan ylittämään reippaasti, sillä pelkästään Ara-rahoitteisia kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja on jo nyt valmistunut tai valmistuu yli 1 000 kappaletta vuosien 2017-2019 aikana. Lisää vuokra-asuntoja on myös suunnitteilla, joiden on arvioitu valmistuvan vuosien 2020-2021 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme