Apollomatkat

Yhä useampi haluaa liikkua lomalla. Apollo panostaa lomiin Fuerteventuralla.

Jaa

Treenilomien myynti on kasvanut jopa 40 prosenttia pandemiaa edeltävään aikaan verrattuna. Vastatakseen kasvavaan kysyntään Apollomatkat on kasvattunut kapasiteettia Fuerteventuralla.

Apollon ensimmäinen sporttihotelli Playitas Resort avattiin vuonna 2009, ja siitä lähtien Apollo on ollut Pohjoismaiden johtava treenimatkojen järjestäjä. Nykyisin Apollon pohjoismaisessa valikoimassa on yli 300 urheilutapahtumaa ja treeniviikkoa vuodessa, yhdeksässä eri sporttihotellissa. Hotelleista kuusi toimii Playitas-brändin alla – vuoden 2022 aikana hotelleissa lomaili ja treenasi 100 000 asiakasta. 

- Treeni- ja liikuntalomat ovat kasvava trendi ja hotellikonsepteistamme eniten kasvaakin juuri nyt liikuntapainotteinen Apollo Sports. Viime kesänä saimme valikoimaamme uuden Apollo Sports hotellin Kreikassa, ja hotelleissamme avattiin yhteensä 12 uutta padelkenttää. Kehitämme Apollo Sports -tuotetta etsimällä uusia konseptiin sopivia hotelleja, sekä lanseeramalla treenimatkoja ammattitaitoisten valmentajien ja ohjaajien kanssa, kertoo Apollomatkojen PR vastaava Satu Kontulainen.


Yhteensä Apollon treenimatkojen myynti on kasvanut  pohjoismaisesti peräti 40 prosenttia vuoteen 2019 verrattuna.

Kanariansaarista sporttisin

Kiinnostus treenimatkoja kohtaan on nostanut myös Fuerteventuran suosiota. Tämän  Kanariansaaren upea luonto, majesteettiset rannat ja miellyttävä lämpötila ovat tehneet siitä aktiivisten matkailijoiden suosikin. Lisäksi sporttisia lomailijoita houkuttelevat Fuerteventuralle Apollo Sports -hotellien lippulaiva, monipuolinen Playitas Resort sekä sen sisarhotelli La Pared.

Apollolla on talvella jopa 10 viikoittaista suoraa lentoa Pohjoismaista.
Helsingistä lennot alkavat maanantaina 24.10.2022 ja kausi kestää 3.4.2023 saakka


- Se, että meillä on Fuerteventuralle viikoittain 10 suoraa lentoa, seitsemästä pohjoismaisesta kaupungista, on yksinkertaisesti historiallista. Se kertoo siitä, kuinka valtavan suosittuja treenimatkoista on tullut ja kuinka haluttuja Apollo Sports -tuotteemme on, Kontulainen sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Apollomatkat
Apollomatkat
Aleksanterinkatu 46 A
00100 Helsinki

http://www.apollomatkat.fi

Apollo on Pohjoismaiden johtavia matkanjärjestäjiä. Järjestämme tilauslentomatkoja, reittilentopohjaisia matkoja, treenimatkoja, risteilyjä ja kiertomatkoja. DER Touristik Nordic AB:n muodostavat Apollo Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, golfmatkoja järjestävä Golf Plaisir, luksusmatkoja järjestävä Lime Travel sekä hyvinvointikeskus Playitas Fuerteventuralla.

Suomessa Apollomatkojen valikoimaan kuuluvat valmismatkat kohteisiin Välimerellä, Lähi-idässä, Kaakkois-Aasiassa ja Kanariansaarilla sekä kaupunkilomat kaikkialle maailmaan. Apollomatkat tarjoaa parhaat 4- ja 5-tähden hotellit.

Apollomatkoilla oli v. 2019 n. 80 000 tyytyväistä matkustajaa ja se on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Apollomatkat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme