IBM Suomi

Yhteistyö sujuvoittaa rahoituspalveluita – IBM ja we.trade yhdistävät voimansa

Jaa

Tavoitteena kasvun ja läpinäkyvyyden edistäminen koko kaupan ekosysteemissä sekä rahoitus- ja muiden palvelujen saatavuuden parantaminen.

ARMONK, NY JA DUBLIN – 22.5.2020: IBM ja we.trade -konsortio syventävät yhteistyötään. IBM liittyy myös perustajaosakkaiden joukkoon. Yhteistyö keskittyy rahoituspalveluiden saatavuuden ja globaalin kaupankäynnin läpinäkyvyyden parantamiseen.

Lohkoketjuteknologia tukee ja tuo läpinäkyvyyttä talousjärjestelmiin

Nykyisessä tilanteessa rahoituksen saatavuuden nopeuttaminen ja helpottaminen on olennaisen tärkeää talouden elvyttämiseksi. Moni perinteinen kaupan rahoitusmenetelmiä tukeva palvelu on nyt maailman laajuisen Covid-19-pandemian vuoksi häiriintynyt. Tämä on lisännyt painetta siirtää kansainvälistä kauppaa digitaalisille, prosessit automatisoiville, alustoille.

We.trade on lohkoketjuteknologiaan perustuva trade finance -järjestelmä, jonka avulla niin pienet ja keskisuuret yritykset kuin suuryrityksetkin voivat käydä kauppaa nopeammin, helpommin ja läpinäkyvämmin. Se yhdistää saumattomasti kaupanteon osapuolet, mahdollistaa erilaisten rahoitukseen ja kaupankäyntiin liittyvien prosessien automatisoinnin sekä kauppiaille vaivattoman pääsyn vakuutus-, luottoluokitus- ja logistiikkapalveluihin. Järjestelmän kautta on myös mahdollista etsiä uusia kauppakumppaneita. Tämä tukee mukana olevien yritysten kasvua ja auttaa laajentumaan uusille markkinoille.

Viime kuukausina we.trade -liiketoiminnan kehitys onkin jatkanut kasvuaan, kun yritykset siirtyvät korvaamaan paperipohjaiset rahoitusprosessinsa digitalisoidulla ratkaisulla. We.trade -konsortion ja IBM:n yhteistyön tarkoitus on keskittyä kasvun ja läpinäkyvyyden edistämiseen koko kaupan ekosysteemissä sekä rahoitus- ja muiden palvelujen saatavuuden parantamiseen.

We.trade-konsortioon kuuluvat mm. Nordea, CaixaBank, Deutsche Bank, Erste Group, HSBC, KBC, Rabobank, Santander, Société Générale, UBS and UniCredit.

Laajempi englanninkielinen tiedote osoitteessa:
https://newsroom.ibm.com/2020-05-21-we-trade-Digital-Trade-Finance-Network-strengthens-collaboration-with-IBM


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

IBM Viestintäosasto
puh. (09) 459 5900
ibmficom@fi.ibm.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

IBM Suomi
IBM Suomi
Laajalahdentie 23
00330 Helsinki

(09) 4591http://www.ibm.fi

IBM on pilvialustoihin erikoistunut ja tekoälyä hyödyntävä teknologiayritys. Tuemme asiakkaitamme  kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvialustojen ja kvanttilaskennan hyödyntämisessä. Vahvan toimiala- ja teknologiaosaamisemme ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaidemme nopeasti muuttuviin tarpeisiin ja pysymään ketterinä jatkuvan teknologisen muutoksen edessä. IBM toimii luotettavana kumppanina yli 170 maassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta IBM Suomi

Koruvalmistaja Pandora kaksinkertaisti verkkomyyntinsä IBM:n ratkaisuiden tukemana29.6.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

ARMONK, N.Y. – 29.6.2021: Maailman suurimpiin korubrändeihin lukeutuva tanskalainen Pandora onnistui luomaan yhtenäisen, yksilöllisemmän ja kohdennetun ostokokemuksen IBM:n ratkaisuiden avulla kaksinkertaistaen vuoden 2020 verkkomyyntinsä. Vuosi 2020 on ollut haasteellinen monelle yritykselle ja koronapandemia on pakottanut tekemään suuria ja nopeita muutoksia selviytymisen varmistamiseksi. Yksi näistä yrityksistä on koruvalmistaja Pandora, joka joutui sulkemaan väliaikaisesti suurimman osan sen 2700 kivijalkamyymälästä. Investoinnit monikanavaisen verkkokaupan digitaalisiin ratkaisuihin, kuten virtuaalijonotukseen, tuotteiden virtuaalikokeiluun asiakaskokemuksen kehittämiseen, toimitusketjun sietokyvyn ja ketteryyden lisäämiseen sekä häiriöiden ja riskien minimoimiseen siivittivät Pandoran verkkokaupan menestykseen. "Muutaman viime vuoden aikana olemme Pandorassa tehneet merkittäviä investointeja digitaaliseen asiakaskokemukseen ja kehittäneet datan hyödyntämistä. Olemme yhtenäistänee

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme