Veikkaus Oy

Yksi suurimman suomalaisen rahapelivoiton jakajista: Ammatti vaihtoon ja etäisyyttä Siilinjärveen

Jaa

Suomalaisen rahapelihistorian suurin voitto on 91,9 miljoonaa euroa. Huikea potti osui Siilinjärvelle ja sen jakoivat K-Supermarket Herkkupadan 50 osuuden porukkapelin 49 voittajaa. Haastattelimme yhtä heistä muutama vuosi voiton jälkeen.

Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa kahvittelee säännöllisesti onnekkaita voittajia.
Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa kahvittelee säännöllisesti onnekkaita voittajia.

Jättimäinen Eurojackpot-voitto osui Siilinjärvelle 23.8.2019. Paikkakunnalle syntyi yht'äkkiä 49 uutta miljonääriä, sillä voittopeli oli 50 osuuden porukkapeli, jossa oli mukana 49 osakasta.

- Olihan se aikamoisen iso juttu silloin. Televisioryhmiä Saksasta saakka oli tekemässä Siilinjärvellä haastatteluja ja mediassa voitosta oli kyllä monenmoista tarinaa. Pari viikkoa sitä ainakin kesti ja paikkakunta ja kauppa saivat näkyvyyttä. Vähän kaksipiippuista se toisaalta oli, kun jotkut olivat hieman katkeriakin voittajille. Suurin osa kyllä iloitsi, että mahtavaa kun voitto tuli Siilinjärvelle ja porukalle. Kakkua ja kahvia kului, voittohulinat läheltä nähnyt ja kokenut voittaja muistelee.

Elämä miljonäärinä on sujunut voiton jälkeen ja mahdollistanut hänelle ammatinvaihdon.

- Aika hyvin tässä on mennyt. Pidin ensin vähän vapaata töistä ja opiskelin sitten lopulta kokonaan uuden ammatin. Raha mahdollisti opiskelut kaikessa rauhassa ja vaihdoin alaa sellaiseksi, jolla voin nyt auttaa ihmisiä. Hyväntekeväisyyteen myös laitoin osan voitostani, yksi kymmenistä 1,8 miljoonan euron voittajista kertoi.

- Otin kiivaimpien voittotunnelmien jälkeen myös etäisyyttä koko paikkakuntaan. On siitä voittamisesta ja voitosta kaikenlaisia versioita kyllä kuullut. Vähän aikaa niitä seurasin, mutta ei niitä sitten lopulta enää jaksanut oikein kuunnella. Kunhan itse tietää miten asia on.

Voitostaan hän on kertonut lähipiirilleen.

- Lähimmille ihmisille olen kertonut voitostani ja myös hieman auttanut heitä. En ole halunnut alkaa asiaa peitellä lähimmiltäni enkä alkanut itseäni mitenkään korottaa.

- Muutamien voittajien kanssa olemme pitäneet yhteyttä voiton jälkeenkin ja muisteltu tuota tapahtumaa. Se on ollut tosi kivaa.

Eurojackpotin voitto on mahdollistanut hankintoja.

- Vähän tuli matkusteltua jo ennen tuota voittoakin, mutta autoa päivitin ja sellaista.

Yksi onnekkaista Siilinjärven porukkavoittajista on jatkanut pelaamista pienin panoksin voittonsa jälkeenkin.

- Ihan samalla lailla kuin ennenkin. Teen sen yhden rivin Lottoa, Vikinglottoa ja Eurojackpotia ja katson tulokset ja totean kuinka kävi. En ole oikein jännittäjätyyppiä, mutta mielenkiinnosta.

Tulevana perjantaina on mahdollisuus tulla Siilinjärven voittoakin suurempi potti Suomeen. Uudistuneen Eurojackpotin potti on nimittäin noussut ennennäkömättömiin lukemiin. Jaossa on jättimäiset 120 miljoonaa euroa.


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa kahvittelee säännöllisesti onnekkaita voittajia.
Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa kahvittelee säännöllisesti onnekkaita voittajia.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme