2023 Jääkiekon MM-kisaorganisaatio

Yksittäisliput Tampereen otteluihin tulevat myyntiin – myynti alkaa kello 12

Jaa
Kevään 2023 Jääkiekon MM-kisojen Tampereen ottelukohtaisten lippujen myynti alkaa 31.1. kello 12 Lippu.fi -sivustolla.

Lippuja on tällä hetkellä saatavilla kaikkiin otteluihin, ja myös kaikkiin eri hintakategorioihin. Osaan Suomen otteluista lippujen määrä on kuitenkin rajallinen, joten kannattaa toimia nopeasti.

Muihin kuin Suomen otteluihin pääsee alkaen kymmenellä eurolla. Lasten liput ovat alkaen viisi euroa.

Esimerkiksi Suomen otteluihin Ranskaa, Unkaria ja Itävaltaa vastaan liput maksavat edullisimmillaan 70 euroa ja lapsilta 18 euroa.

Hintoihin lisätään lippuoperaattorin palvelumaksu.

Kisojen VIP- ja aitiopakettien myynti on myös käynnissä. VIP- ja aitiopaketteja on saatavilla Leijonien alkusarjan otteluiden lisäksi muihin alkusarjan otteluihin sekä Tampereella pelattaviin jatkosarjan peleihin.

Kumppanuusneuvottelut etenevät

Yhteistyökumppaneiden sopimusneuvotteluissa ollaan viimeistä silausta vaille valmiita. Paria viimeistä sopimusta ollaan vielä työstämässä.

2023 Jääkiekon MM-kisoissa virallisena pääyhteistyökumppanina on Skoda. Virallisina sponsoreina ovat puolestaan AJ, Liqui Moly, Nike, Pirelli, Raiffeisen Bank ja Tissot.

Virallisina yhteistyökumppaneina ovat Biosteel, Hartwall, iLOQ, Local Crew, Moovy, Nocco, Onninen, Ortema, Pihlajalinna, Punamusta, Ramirent, Saarioinen, Scandic ja Veikkaus.

Tuttuja brändejä

Kevään 2023 MM-kisojen yhteistyökumppanit näkyvät MM-kisojen aikana monella eri tavalla.

Esimerkiksi Finnpark ja sen Moovy-sovellus tarjoaa kattavat pysäköintipalvelut kisoihin tuleville.

”Moovy-sovellus helpottaa pysäköintiä, ja esimerkiksi Tampereen Kansi Areenan tuntumassa on useita pysäköintihalleja, joissa sovellusta voi käyttää. Kisojen aikana myös areenan lähellä olevissa halleissa ja P-Kaupissa pysäköinnistä saa alennuksia”, kertoo kumppanuuksista MM-kisoissa vastaava Tero Kumpulainen.

Kaikki 2023 Jääkiekon MM-kisoissa mukana olevat kumppanit ovat tuttuja brändejä. Saarioinen on lähtenyt viemään kumppanuutta eteenpäin luontevasti oman osaamisensa kautta.

”Valmisruoan ykkösbrändinä he kehittivät kisojen kunniaksi oman lätkäpizzan. Saarioinen haluaa oman yhteistyönsä kautta kannustaa jääkiekkofaneja tavoittelemaan omia unelmiaan. Kumppanuus on heille kunnia-asia”, jatkaa Kumpulainen.

Presidentti Niinistö MM-kisojen suojelijaksi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on lupautunut toimimaan kevään 2023 Jääkiekon MM-kisojen suojelijana.

”Presidentti tiedetään liikunnan ja urheilun ystäväksi, ja on kunnia saada hänet suojelijaksi tapahtumaan, jonka arvot korostavat liikunnasta saatavia hienoja kokemuksia. Oli sitten pipolätkää tai MM-jääkiekkoa, ne molemmat antavat meille tunteen yhteisöllisyydestä ja hauskuudesta”, sanoo 2023 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen.

2023 Jääkiekon MM-kisojen teemana on ”We live the game”, ja se nostaa esiin tunteet, joita koetaan niin jääkiekkokaukalon sisä- kuin ulkopuolellakin. Tapahtuman arvot ovat hauskuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus.

Presidentti Niinistö toimi myös vuoden 2022 MM-kotikisojen suojelijana.

2023 Jääkiekon MM-kisat järjestetään 12.–28.5. Tampereella ja Latvian Riiassa. Tampereella pelataan Lohko A sekä kaksi neljännesfinaalia, semifinaalit ja mitalipelit. Riiassa pelataan Lohko B ja kaksi neljännesfinaalia.

MM-kisojen materiaalit

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:


Heikki Hietanen
pääsihteeri
2023 Jääkiekon MM-kisaorganisaatio
heikki.hietanen@2023.iihfworlds.com
050 373 0303


Henna Malmberg
johtaja, viestintä ja markkinointi
2023 Jääkiekon MM-kisaorganisaatio
henna.malmberg@2023.iihfworls.com
040 573 7572


Sanna Pakarinen
lippupäällikkö
2023 Jääkiekon MM-kisaorganisaatio
sanna.pakarinen@2023.iihfworlds.com
050 364 7543


Tero Kumpulainen
2023 Jääkiekon MM-kisakumppanuudet
tero.kumpulainen@tmgsports.fi
040 511 5002

Kuvat

Lataa
Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto
Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

2023 Jääkiekon MM-kisaorganisaatioTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.