Messukeskus

Yksityissijoittajan valinta -kilpailu on käynnissä

Jaa

Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa äänestetään parasta suurta, keskisuurta ja pientä Helsingin pörssin päälistan yhtiötä. Lisäksi valitaan paras yhtiö First North -listalta. Voittajat julkistetaan Sijoitus Invest -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 12.11.

Suomen Pörssisäätiön, Kreabin ja Sijoitus Invest -messujen järjestämässä Yksityissijoittajan valinta -kilpailun tavoitteena on nostaa yksityissijoittajien arvostusta ja tarkastella yhtiöiden sijoittajaviestinnän laatua. Kilpailussa ehdokkaita arvioidaan parhaan yrityskuvan, sijoituskohteen houkuttelevuuden, luotettavan sijoittajaviestinnän ja toimivan yhtiökokouksen näkökulmasta.

– Tänä vuonna yksityissijoittajat äänestävät parhaita pörssiyhtiöitä jo seitsemännen kerran. Vastausten perusteluissa korostuu vuodesta toiseen avoimen ja selkeän viestinnän, läsnäolon ja kohtaamisten tärkeys. Palkinto yhdistää yksityissijoittajien äänet ja korostaa sitä, kuinka merkittävä sijoittajaryhmä kotimaiset kotitaloudet yhteenlaskettuna ovat.  Pörssiyhtiöt arvostavat tätä yksityissijoittajilta saamaansa julkista tunnustusta, sanoo Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri.

Omia suosikkejaan voi äänestää verkkosivulla www.sijoitusinvest.messukeskus.com/yksityissijoittajanvalinta 1.11.2019 saakka.

Viime vuonna parhaaksi suureksi yhtiöksi äänestettiin KONE, keskisuureksi yritykseksi Ponsse, pieneksi yhtiöksi Marimekko ja parhaaksi First North -listaukseksi Verkkokauppa.com.

Lisätietoja kilpailusta:

* Toimitusjohtaja Sari Lounasmeri, Pörssisäätiö, p. 050 372 5925
* Johtava viestintäkonsultti Lauri Hyppölä, Kreab, p. 044 2883920

Lisätietoja Sijoitus Invest -tapahtumasta:

* Tiedottaja Antti Karjunen, Messukeskus, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

Sijoitus Invest on johtava sijoitusalan tapahtuma yksityis- ja ammattisijoittajille. Tapahtumassa vierailee niin aktiivisia yksityissijoittajia kuin aloittelevia sijoittajia. www.sijoitus-invest.fi | www.facebook.com/sijoitusinvest | www.twitter.com/sijoitusinvest | #SijoitusInvest2019  

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme