Vaasan kaupunki - Vasa stad

Yläkoululaiset palaavat suunnitellusti lähiopetukseen 26.10.

Jaa

Vaasan kaupungin perusopetuksessa 7.-9.-luokkalaiset palaavat suunnitellusti lähiopetukseen maanantaina 26.10. Yläkoululaisille jaetaan kouluissa kasvomaskeja.

Vaasan kaupungin varautumisen johtoryhmä kokoontui torstaina 22.10., ja piti voimassa maanantaina 19.10. tehdyn päätöksen.

– Koronatartuntojen määrä Vaasan kaupungin alueella on laskenut selvästi. Välttämätöntä tarvetta yläkoululaisten etäopetuksen jatkamiselle ei enää ole. Noudatamme kouluissa edelleen samoja turvallisuus- ja hygieniavaatimuksia kuin koko syksyn ajan, kertovat koulutoimenjohtajat Kari Nummela ja Marianne West.

Yläkoululaisille jaetaan kasvomaskeja

Yläkoululaisille jaetaan 26.-30.10. väliselle ajalle kasvomaskeja käytettäväksi koulupäivän aikana. Kullekin oppilaalle jaetaan kaksi maskia per koulupäivä.

Maskisuositus on yläkouluissa voimassa toistaiseksi, ja suosituksen jatkamista arvioidaan viikoittain.

Yhteyshenkilöt

Koulutoimenjohtaja Kari Nummela. puh. 040 754 7702, kari.nummela@vaasa.fi

Koulutoimenjohtaja Marianne West, puh. 040 777 3225, marianne.west@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme