Restel Oy

YLEISÖN PYYNNÖSTÄ: LAHTEEN TOINEN RAX BUFFET -RAVINTOLA

Jaa

Kotimainen Rax Buffet -ravintolaketju on ottanut uuden vaihteen päälle uudistumisen saralla. Vuosi sitten aloitetun ilmeuudistuksen uusin lippulaiva avataan Lahden kauppakeskus Karismaan syksyllä 2017. Lahden toinen Rax Buffet avataan Karismaan sen asiakkaiden pyynnöstä.

Uusi Rax Buffet -ravintola Lempäälän Ideaparkissa
Uusi Rax Buffet -ravintola Lempäälän Ideaparkissa

Pizzoistaan ja runsaasta salaattipöydästään tunnettu buffetravintolaketju Rax Buffet on levittäytynyt Suomessa jo 21 paikkakunnalle Helsingistä Rovaniemelle. Syksyllä Lahteen avattava ravintola on 26. Suomessa ja toinen Lahdessa. 

Kauppakeskus Karisman Rax Buffet on vuosi sitten aloitetun ilmeuudistuksen näköinen. Muita ilmeensä uudistaneita ravintoloita on myös Joensuussa, Turun Skanssissa, Lempäälän Ideaparkissa ja Porvoossa, mitkä ovat keränneet paljon kiitosta. 

Karisman asiakaskunta koostuu suurelta osin lapsiperheistä, joiden pyynnöstä kauppakeskuksen ravintolatarjontaa kasvatettiin nimenomaan Rax Buffet -ravintolalla.

– Karismassa asioi vuosittain 2,9 miljoonaa asiakasta, joista iso osa on lapsiperheitä. Pizzabuffet-tyyppistä ravintolaa on toivottu usein asiakaspalautteissa, joten olemme iloisia, että voimme nyt täyttää nämä toiveet, kauppakeskusjohtaja Mari Rönkä iloitsee.

Rax Buffet -ketjussa halutaan kehittää tuotetta ja toimintaa asiakkaita kuunnellen, mistä viimeisimpänä osoituksena on vegaanisten ruokalajien saapuminen pysyvästi valikoimaan kesäkuussa 2017. 

– Haluamme vastata nykypäivän kuluttajien toiveisiin, ja palvella jokaista asiakasta parhaalla tavalla – vauvasta vaariin ja lihansyöjästä vegaaniin. Kotimaiselle toimijalle vuoropuhelu asiakkaiden kanssa on suoraviivaista ja pysymme reagoimaan nopeasti niin asiakaspalautteisiin kuin trendeihinkin, Rax Buffet -ravintoloiden ketjujohtaja Kim Westerling kertoo. 

Lahteen avattavan ravintolan työllistävä vaikutus on yhden kokoaikaisen ja seitsemän osa-aikaisen työsuhteen verran, ja asiakaspaikkoja siinä on yli sata. Ravintolan arvioitu avausajankohta syksyn 2017 aikana ja sen sijainti on kauppakeskus karisman pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kim Westerling, Ketjujohtaja Rax Buffet, Restel Ravintolat Oy, kim.westerling@restel.fi, puh. +358 40 5880 102

Mari Rönkä, Kauppakeskusjohtaja Kauppakeskus Karisma, mari.ronka@kauppakeskuskarisma.fi, puh. +358 50 3782 960

Kuvat

Uusi Rax Buffet -ravintola Lempäälän Ideaparkissa
Uusi Rax Buffet -ravintola Lempäälän Ideaparkissa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RAX BUFFET
Rax Buffet on helppo, nopea ja edullinen perheravintola, jonka monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun pizzasta salaattiin. Rax Buffet -ravintoloissa voit syödä ja juoda kiinteällä hinnalla mitä haluat ja niin paljon kuin haluat. Rax Buffetin tuotteita voit ostaa myös mukaan. Vuonna 1994 perustettuun Rax Buffet -ketjuun kuuluu 25 ravintolaa 21 paikkakunnalla ympäri Suomen.


RESTEL OY
Restel Oy on Suomen johtava ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 260 ravintolaa, joihin lukeutuvat BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Martina-, O’Learys-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat  Restelin liikevaihto vuonna 2016 oli 394 M €.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Rax Pizzabuffet tekee paluun kahteen kauppakeskukseen: ravintolat Itiksessä ja Goodmanissa avautuvat 13.8.25.6.2020 09:00:00 EESTTiedote

Rax Pizzabuffet -ravintolaketju avaa elokuussa 2020 kaksi uutta ravintolaa, ja vieläpä samana päivänä. Ravintoloista toinen avataan Helsingissä kauppakeskus Itiksen toisen kerroksen EATIS-ravintolamaailmaan. Toinen ravintola sen sijaan avaa ovensa Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanissa. Rax Pizzabuffet sijaitsee kauppakeskus Goodmanin eteläpäädyn uudessa ravintolamaailmassa. Alun perin alkukesään suunnitellut ravintola-avaukset siirtyivät koronan aiheuttamien poikkeusolojen myötä elokuulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme