DNA Oyj

Ylen HD-kanavien jakelu DNA:n VHF-antenniverkossa päättyy maaliskuun lopussa

Jaa

DNA ja Yle ovat sopineet, että Ylen HD-kanavien jakelu DNA:n VHF-taajuuksia käyttävässä antenniverkossa päättyy 31.3.2020.

DNA on ilmoittanut sulkevansa VHF-antenniverkkonsa vuonna 2020. Samalla yhtiö luopuu antenniverkon verkkotoimiluvistaan. Ylen HD-kanavien vastaanottoa koskeva aikataulu on nyt tarkentunut – kanavat ovat vastaanotettavissa VHF-antennilla 31. maaliskuuta saakka.

DNA tiedotti jo aiemmin, että MTV3 HD- ja TV5 HD -kanavien jakelu VHF-verkossa päättyy tämän vuoden lopussa. Lisäksi on kerrottu, että VHF-verkossa nyt jaettavat HD-maksukanavat siirtyvät vuoden vaihteessa UHF-verkkoon DNA:n ja Digitan välisen antenniverkon maksu-tv-toimintaa koskevalla liiketoimintakaupalla. Tilaajat voivat jatkaa maksu-tv-palveluidensa käyttöä ja kanavien vastaanottoa UHF-antennilla. DNA palvelee tilaajia entiseen tapaan omissa kanavissaan Digitan yhteistyökumppanina. DNA on toimittanut muutoksesta tietoa suoraan tilaajille.

Jatkossa DNA keskittyy kaapeli- ja laajakaistajakeluun, tarjoten monipuoliset tv-palvelut edelleen kaikkien suomalaisten ulottuville. DNA jatkaa tv-palvelujen tarjoamista antennikoteihin laajakaistan välityksellä.


Lisätietoja medialle:

kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen, DNA Oyj, puh. 044 040 0168, pekka.vaisanen@dna.fi 

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA selvitti, ketkä käyttävät puhelimillaan eniten mobiilidataa – katso missä ovat ahkerimmat käyttäjät10.1.2020 11:04:18 EETTiedote

Pienemmät kaupungit kirivät monien suurten keskusten ohi mobiilidatan käytössä DNA:n verkoissa vuonna 2019. Ikäryhmistä selkeästi eniten mobiilidataa puhelimillaan käyttivät 18–29-vuotiaat, lähes tuplasti seuraavaan ikäryhmään verrattuna, ja kaikkein kovimmat mobiilidatan käyttäjät löytyvät Rovaniemeltä. Vuoden suurin yksittäinen mobiilidatan kasvupiikki selittyy e-urheilun loppuottelun innokkaalla seuraamisella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme