Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekille uusi kumppaniapteekki Hämeenlinnassa

Jaa

Yliopiston Apteekki ja kauppakeskus Goodmanissa toimiva Kaurialan apteekki aloittavat palveluihin ja ei-lääkkeellisiin tuotteisiin liittyvän yhteistyön toukokuussa.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanissa toimivan apteekin asiakkaille Yliopiston Apteekin tutkitusti erinomainen asiakaskokemus, joka pitää sisällään pitkät aukioloajat, erinomaisen tuotevalikoiman, koko perheen hyvinvointiin tarkoitetut YA-tuotteet, ensiluokkaisen palvelun sekä kattavat kanta-asiakasalennukset ja -tarjoukset.

”Olen aloittanut Hämeenlinnassa apteekkarina helmikuussa. Olen erittäin iloinen, että voimme toukokuussa aloittaa yhteistyön Yliopiston Apteekin kanssa sekä tarjota asiakkaille Hämeenlinnassa entistäkin paremman tuotevalikoiman ja asiakaskokemuksen”, Kaurialan apteekin uusi apteekkari Mikko Niemi sanoo.

”Yhteistyö ensimmäisen kumppaniapteekkimme kanssa Vantaan Jumbossa on lähtenyt käyntiin erittäin hyvin. Olen iloinen, että kumppaniverkostomme laajenee nyt myös Hämeenlinnaan. Voimme ottaa mukaan verkostoomme vielä uusia apteekkeja, joilla on vastaava halu tarjota asiakkaille erinomainen asiakaskokemus”, Yliopiston Apteekin toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme