Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin asiakaskokemus on Suomen kolmanneksi paras

Jaa
Yliopiston Apteekin asiakaskokemus sijoittui kolmanneksi tänään julkistetussa Asiakkuusindeksi 2022 -tutkimuksessa. Asiakaskokemukseltaan kolme Suomen parasta yritystä ovat 1. Aurinkomatkat, 2. Alko ja 3. Yliopiston Apteekki. Laajassa kuluttajatutkimuksessa arvioitiin yhteensä 56 yritystä ja vastaajina oli 4 087 kuluttajaa.

”Olen erittäin iloinen, että asiakkaat arvostavat pitkäjänteistä työtämme erinomaisen asiakaskokemuksemme hyväksi. Kiitos tästä kuuluu Yliopiston Apteekin koko henkilöstölle - erinomainen asiakaskokemus syntyy asiantuntevan, välittävän ja sitoutuneen henkilöstön voimin”, Yliopiston Apteekin apteekkiliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna-Mari Store sanoo.

Yliopiston Apteekissa oli viime vuonna yli viisi miljoonaa asiointia ja verkkoapteekissa ya.fi yli 10 miljoonaa käyntiä. Yliopiston Apteekilla on noin 800 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Lisäksi Yliopiston Apteekki palvelee yli tuhatta terveydenhuollon organisaatiota julkisella ja yksityisellä sektorilla valtakunnallisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme