Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin asiakaskokemus tutkitusti Suomen kolmen parhaan joukossa

Jaa

Yliopiston Apteekin asiakaskokemus on Suomen kärkikolmikossa tänään julkistetussa Asiakkuusindeksi 2019 -tutkimuksessa, johon vastasi 2700 suomalaista kuluttajaa.

Asiakaskokemuksen osalta Suomen kolmen parhaan yrityksen kärki on 1. Aurinkomatkat, 2. Musti ja Mirri sekä 3. Yliopiston Apteekki. Laajassa kuluttajatutkimuksessa arvioitiin yhteensä 56 yritystä.

”Haluan lämpimästi kiittää asiakkaitamme ja henkilöstöämme! Ensiluokkainen asiakaskokemus syntyy ihmisten välittävästä ja yksilöllisestä kohtaamisesta kaikissa tilanteissa”, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

”Palvelukonseptiimme kuuluvat erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi laaja tuotevalikoima ja pitkät aukioloajat. Asiantuntijoidemme neuvot ovat helposti saatavilla ya.fi-verkkoapteekin chatissa klo 7-24 ja puhelinpalvelussa ympäri vuorokauden”, Virtanen jatkaa.

Yliopiston Apteekki panostaa voimakkaasti henkilöstön asiakaspalvelukoulutuksiin ja valtakunnalliseen verkkoapteekkiin, jonka asiakaspalvelussa toimii 60 henkilöä. Yliopiston Apteekki kehittää jatkuvasti palvelua asiakaspalautteen perusteella.

Yliopiston Apteekeissa oli viime vuonna yli kuusi miljoonaa asiointia ja verkkoapteekissa ya.fi yli seitsemän miljoonaa kävijää. Lisäksi Yliopiston Apteekki palvelee valtakunnallisesti yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Verkkoapteekki ya.fi uudistui – asiointi entistä helpompaa ja nopeampaa16.3.2021 12:45:00 EET | Tiedote

Yliopiston Apteekki tekee tinkimättömästi työtä erinomaisen asiakaskokemuksen edistämiseksi apteekeissa ja verkossa. Verkkoapteekin ya.fi myynti 2,5-kertaistui ja kävijämäärä kasvoi 12 miljoonaan vuonna 2020. Uusi verkkokauppa-alusta tekee asioinnista entistä helpompaa, nopeampaa ja sujuvampaa. - Verkkoapteekin haku-, selaus- ja suodatustoiminnot ovat uudistuneet. Asiakas voi poimia ostoskoriinsa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Verkkomaksut Klarnan kautta mahdollistavat joustavat maksutavat sekä kahden viikon korottoman ja kuluttoman maksuajan, kiteyttää verkkokaupasta ya.fi vastaava johtaja Joni Kataja. - Haluamme jatkuvasti parantaa ja yhdenmukaistaa asiakaskokemustamme, joka on valittu useita vuosia yhdeksi Suomen parhaista. Verkkoapteekissa ya.fi haluamme tarjota helppoa, nopeaa ja sujuvaa asiointia sekä henkilökohtaista palvelua ja lääkeneuvontaa, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo. Yliopiston Apteekin verkko-osoitteet ya.fi ja yliopistonapteekki.fi säilyvät käytössä ennalla

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme