Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin asiakaskokemus tutkitusti Suomen kolmen parhaan joukossa

Jaa

Yliopiston Apteekin asiakaskokemus on Suomen kärkikolmikossa tänään julkistetussa Asiakkuusindeksi 2019 -tutkimuksessa, johon vastasi 2700 suomalaista kuluttajaa.

Asiakaskokemuksen osalta Suomen kolmen parhaan yrityksen kärki on 1. Aurinkomatkat, 2. Musti ja Mirri sekä 3. Yliopiston Apteekki. Laajassa kuluttajatutkimuksessa arvioitiin yhteensä 56 yritystä.

”Haluan lämpimästi kiittää asiakkaitamme ja henkilöstöämme! Ensiluokkainen asiakaskokemus syntyy ihmisten välittävästä ja yksilöllisestä kohtaamisesta kaikissa tilanteissa”, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

”Palvelukonseptiimme kuuluvat erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi laaja tuotevalikoima ja pitkät aukioloajat. Asiantuntijoidemme neuvot ovat helposti saatavilla ya.fi-verkkoapteekin chatissa klo 7-24 ja puhelinpalvelussa ympäri vuorokauden”, Virtanen jatkaa.

Yliopiston Apteekki panostaa voimakkaasti henkilöstön asiakaspalvelukoulutuksiin ja valtakunnalliseen verkkoapteekkiin, jonka asiakaspalvelussa toimii 60 henkilöä. Yliopiston Apteekki kehittää jatkuvasti palvelua asiakaspalautteen perusteella.

Yliopiston Apteekeissa oli viime vuonna yli kuusi miljoonaa asiointia ja verkkoapteekissa ya.fi yli seitsemän miljoonaa kävijää. Lisäksi Yliopiston Apteekki palvelee valtakunnallisesti yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme