Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin asiakaspalvelu on Suomen kolmanneksi parasta

Jaa

Vuoden 2020 parhaat asiakaspalveluorganisaatiot on valittu. Yliopiston Apteekki valittiin jälleen kolmen kärkeen.

Suomalaiset kuluttajat ovat arvioineet kotimaisten yritysten ja organisaatioiden asiakaspalvelua. Taloustutkimuksen laajassa kuluttajatutkimuksessa vuoden 2020 viisi parasta olivat

1. Kirjasto
2. Alko
3. Yliopiston Apteekki
4. Prisma
5. Musti ja Mirri

Yliopiston Apteekki palvelee asiakkaita apteekeissa ja verkkokaupassa ya.fi kaikkialla Suomessa. Yliopiston Apteekki tarjoaa myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta lääkkeiden annosjakeluun.

– Olen erittäin iloinen, että asiakkaat arvostavat palveluamme. Lämmin kiitos asiakkaillemme ja osaavalle henkilöstöllemme. Palvelemme asiakkaita yksilöllisesti, asiantuntevasti ja välittävästi apteekeissa, verkkokaupassa ya.fi ja terveydenhuollon asiakaspalvelussa, Yliopiston Apteekin toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

Taloustutkimuksen toteuttama Kansallinen Asiakaspalvelupalaute -tutkimus mittaa asiakaspalvelutyytyväisyyttä ja sen kehittymistä. Tutkimuksen otos kattaa 15–79-vuotiaan väestön valtakunnallisesti. Tutkimukseen vastanneet ottivat kantaa muun muassa yritysten asiantuntemukseen, odotusaikaan, asian huomiointiin, palvelun joustavuuteen, saadun palvelun ystävällisyyteen sekä verkkopalveluun.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, joka täyttää tänä vuonna 265 vuotta. Olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Tuottomme ohjataan koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 14 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin oma tuotesarja täydentyy lasten kirurgisella suu-nenäsuojaimella17.12.2020 10:00:00 EETTiedote

Yliopiston Apteekin oma YA-tuotesarja täydentyy joulukuussa lasten kirurgisella suu-nenäsuojaimella. Kertakäyttöinen suojain on suunnattu 6–14-vuotiaille lapsille. – Olemme iloisia, että pystymme vastaamaan kasvaneeseen kysyntään nopealla aikataululla etenkin nyt koronan leviämisvaiheessa. Saamme markkinoille laadukkaan ja käyttömukavan tuotteen, joka istuu lasten kasvoille paremmin kuin perinteiset, aikuisten käyttöön suunnitellut suu-nenäsuojaimet, tuotepäällikkö Hanna Nikula sanoo. Tuotteen käyttömukavuutta lisäävät pehmeät, elastiset korvalenkit ja matala hengitysvastus. YA-tuotesarjan aikuisten täysvalkoisesta versiosta poiketen lasten versio on väriltään sinivalkoinen, mikä helpottaa käyttöä ja suu-nenäsuojaimen oikeaoppista asettamista kasvoille. Lasten suu-nenäsuojaimen sininen puoli asetetaan kasvoista ulospäin. Myös nenävahvike ohjaa suojaimen laskokset suuntautumaan oikealla tavalla alaspäin. Pakkaus sisältää käyttö- ja pukemisohjeet. YA Lasten kirurginen suu-nenäsuojain 25

Yliopiston Apteekki myönsi apurahan rationaalisen lääkehoidon ja riskienhallinnan tutkimukseen29.10.2020 14:00:00 EETTiedote

Vuosittainen 20 000 euron tutkimusapuraha myönnettiin Helsingin yliopistossa väitöstutkimusta tekevälle proviisori Sonja Kalliolle. Kallio tutkii avohuollon apteekkien osallistumista lääkitysriskien hallintaan ja iäkkäiden lääkkeiden käytön järkeistämiseen yhdessä muun terveydenhuollon kanssa. Apurahan avulla Yliopiston Apteekki haluaa edistää lääkehuollon tutkimusta Suomessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme