Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin avaaminen Espoon Isoon Omenaan etenee

Jaa

Yliopiston Apteekille lokakuussa 2019 myönnettyyn apteekkilupaan liittyvä valitus on hylätty Helsingin hallinto-oikeudessa. Yliopiston Apteekki valmistautuu avaamaan mahdollisimman nopeasti syksyllä apteekin Espoon Isoon Omenaan.

Espoon Tapiolan Otso-apteekin apteekkari Juhani Isomeren joulukuussa 2019 tekemä valitus on nyt käsitelty ja hylätty Helsingin hallinto-oikeudessa.

–  Avaamme mahdollisimman nopeasti syksyllä Isoon Omenaan apteekin, jossa on pitkät aukioloajat sekä erinomainen palvelu ja tuotevalikoima. Apteekki sijaitsee kauppakeskuksen eteläpäädyssä terveysaseman, bussiterminaalin ja metron lähellä, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

Yliopiston Apteekki haki viranomaisilta apteekkilupaa Espooseen joulukuussa 2014. Tämän jälkeen asiaa on käsitelty Fimeassa, Helsingin hallinto-oikeudessa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Lisäksi käsittelyn eri vaiheissa on kuultu useaan kertaan Espoossa ja sen lähialueilla toimivia sidosryhmiä ja apteekkareita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme ohjataan koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme