Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin avaaminen Espoon Isossa Omenassa viivästyy valituksen takia

Jaa

Yliopiston Apteekille lokakuussa myönnettyyn Espoon Matinkylän apteekkilupaan liittyvä valitusaika päättyi 9.12.2019. Tapiolan Otso-apteekin apteekkari Juhani Isomeren Helsingin hallinto-oikeuteen tekemän valituksen vuoksi uuden apteekin avaus Espoon Isossa Omenassa viivästyy.

Helsingin hallinto-oikeus käy seuraavaksi läpi saamansa valituksen ja ottaa kantaa siihen, onko oikeuskäsittelyn aloittamiseen perusteita. Apteekin avausaikataulu kauppakeskus Isossa Omenassa tarkentuu tämän jälkeen.

– On erittäin harmillista, että emme vieläkään viisi vuotta kestäneen lupaprosessin jälkeen pääse palvelemaan asiakkaita Espoossa. Avaamme heti kun vain mahdollista Isoon Omenaan apteekin, jossa on pitkät aukioloajat sekä erinomainen palvelu ja tuotevalikoima, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

Yliopiston Apteekki haki viranomaisilta apteekkilupaa Espooseen joulukuussa 2014. Viiden vuoden aikana asiaa on käsitelty Fimeassa, Helsingin hallinto-oikeudessa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Lisäksi käsittelyn eri vaiheissa on kuultu useaan kertaan Espoossa ja sen lähialueilla toimivia sidosryhmiä ja apteekkareita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme