Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin uusi kumppaniapteekki Kotkaan

Jaa
Kotkassa kauppakeskus Pasaatissa toimivasta Kotkan 2. apteekista tulee maaliskuussa Yliopiston Apteekin viides kumppaniapteekki.

Kotkan 2. apteekki liittyy Yliopiston Apteekin kumppaniapteekkiketjuun maaliskuussa 2023. Apteekki sijaitsee Kotkan ydinkeskustassa kauppakeskus Pasaatissa, joka on Kaakkois-Suomen 2. suurin kauppakeskus.

Yliopiston Apteekin kumppaniapteekkikonseptiin kuuluvat laajat aukioloajat, kattava tuotevalikoima, koko perheen hyvinvointiin tarkoitetut YA-tuotteet, ensiluokkainen palvelu ja kanta-asiakasohjelma.

”Aloitan apteekkarina erittäin hyvillä mielin, kun voin alusta asti toimia Yliopiston Apteekin kumppanina. Kumppanuuden myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistä paremman tuotevalikoiman ja asiakaskokemuksen", apteekkari Mika Kaaja sanoo.

”On hienoa, että kumppaniapteekkiketjumme laajenee myös Kymenlaaksoon. Voimme yhdessä tarjota erinomaista palvelua Kotkan alueen asiakkaille”, Suomen apteekeista vastaava johtaja Hanna-Mari Store Yliopiston Apteekista sanoo.

Yliopiston Apteekilla on 17 oman apteekin lisäksi viisi kumppaniapteekkia, jotka sijaitsevat Kotkan lisäksi Hämeenlinnassa, Rovaniemellä, Tampereella ja Vantaalla.

"Otamme mielellämme kumppaniksemme apteekkeja, joilla on kiinnostusta yhteistyöhön ja kykyä toimia konseptimme mukaisesti”, Store toteaa.

Lisätietoja

Hanna-Mari Store
johtaja, apteekkiliiketoiminta
Yliopiston Apteekki
hanna-mari.store@ya.fi
p. 09 5420 4575


Mika Kaaja
apteekkari
Kotkan 2. apteekki, Pasaati-kauppakeskus
mika.kaaja@apteekit.net
p. 050 408 4322

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme