Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin vuosikertomus 2022 on julkaistu

Jaa
Yliopiston Apteekilla on merkittävä rooli suomalaisessa terveydenhuollossa. Tavoitteenamme on edistää ihmisten hyvinvointia. Tuottomme käytetään vuosittain koulutukseen ja tutkimukseen.

Tulevaisuuteemme vaikuttavat keskeisesti apteekkitoiminnan sääntely ja tuleva hallitusohjelma. Kaikkein tärkeintä on toteuttaa apteekkiveron ja lääketaksan kokonaisuudistus. 
 
“Apteekkivero tulisi poistaa kokonaan ja laskea vastaavasti lääketaksan määrittämää apteekin myyntikatetta. Tämä alentaisi lääkkeiden kuluttajahintoja, pienentäisi valtion lääkekorvauksia ja selkeyttäisi apteekkien toimintaympäristöä”, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo. 

Lue Yliopiston Apteekin vuosikertomus 2022 täältä:
Vuosikertomus | Yliopiston Apteekki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme