Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki avataan Isoon Omenaan lokakuussa – apteekissa on Espoon pisimmät aukioloajat

Jaa

Espoon Isoon Omenaan lokakuussa avattava Yliopiston Apteekki on avoinna ma-pe klo 7-23, lauantaisin klo 7-23 ja sunnuntaisin klo 10-20. Tämän lisäksi apteekin asiantuntijat palvelevat puhelimessa 24H ja verkkokaupan chatissa klo 7-24.

Yliopiston Apteekki avaa Espoon Isoon Omenaan lokakuun puoliväliin mennessä apteekin, jossa on Espoon apteekkien pisimmät aukioloajat. Apteekkilupaan liittyvä valitusprosessi on nyt päättynyt ja apteekkilupa on lainvoimainen.

–  On hienoa, että voimme nyt avata Isoon Omenaan apteekin, jossa on pitkät aukioloajat sekä erinomainen palvelu ja laaja tuotevalikoima, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

Hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevassa Isossa Omenassa asioi vuosittain noin 20 miljoonaa asiakasta. Yliopiston Apteekki avataan kauppakeskuksen eteläpäätyyn terveysaseman, bussiterminaalin ja metron lähelle.

Lääkelain mukaan Yliopiston Apteekilla voi olla enintään 17 apteekkia Suomessa. Jyväskylän Lääkäritalossa toimiva Yliopiston Apteekki suljetaan ennen Espoon apteekin avaamista. Jyväskylän Kauppakadulla sijaitseva Yliopiston Apteekki jatkaa normaalia toimintaansa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme ohjataan koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 14 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki myönsi apurahan rationaalisen lääkehoidon ja riskienhallinnan tutkimukseen29.10.2020 14:00:00 EETTiedote

Vuosittainen 20 000 euron tutkimusapuraha myönnettiin Helsingin yliopistossa väitöstutkimusta tekevälle proviisori Sonja Kalliolle. Kallio tutkii avohuollon apteekkien osallistumista lääkitysriskien hallintaan ja iäkkäiden lääkkeiden käytön järkeistämiseen yhdessä muun terveydenhuollon kanssa. Apurahan avulla Yliopiston Apteekki haluaa edistää lääkehuollon tutkimusta Suomessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme