Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki muuttaa Turun Kauppatorin laitaan

Jaa

Yliopiston Apteekki muuttaa Turussa Hansakorttelin kulmaan, Kauppatorin laitaan 16. marraskuuta 2021. Uudet tilat Yliopistonkadun ja Aurakadun kulmassa tukevat erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumista. Ne tarjoavat lisäksi esteettömän sisäänkäynnin pyörätuolien, rollaattorien ja lastenvaunujen kanssa liikkuville.

Yliopiston Apteekki perustettiin Turussa jo lähes 270 vuotta sitten, ja nykyisissä tiloissa apteekki on palvellut yli 60 vuotta. Yliopiston Apteekki muuttaa 16.11.2021 nykyisistä tiloista 100 metrin päähän Kauppatorin laidalle hyvien kulkuyhteyksien varrelle. 

Muuton yhteydessä apteekin myymälä uudistuu Yliopiston Apteekin uuden myymäläkonseptin mukaiseksi. Uudet sujuvan asioinnin ja esteettömän liikkumisen mahdollistavat tilat ovat avarat ja valoisat. Myymäläratkaisujen tavoitteena on tukea erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumista. 

 – Remontoimme parhaillaan uusia tiloja, joissa on entistä viihtyisämpää asioida ja tehdä töitä. Uuteen apteekkiimme on tulossa myös varastorobotti, joka vapauttaa meiltä työaikaa asiakaspalveluun. Näin parannamme asiakaskokemustamme entisestään, apteekinhoitaja Heidi Korin kertoo.  

Yliopiston Apteekin asiakaspalvelu on palkittu yhtenä parhaista useissa kansallisissa kuluttajatutkimuksissa. Lokakuussa 2021 Yliopiston Apteekin asiakaskokemus arvioitiin Suomen 2. parhaaksi Asiakkuusindeksi 2021 -tutkimuksessa. 

Yliopiston Apteekki avaa 16.11.2021 ovensa osoitteessa Yliopistonkatu 18, Turku. Toimipiste on avoinna joka päivä klo 7–23 ja verkkokaupan pikanoutopiste klo 8–21.  

  
  

Lisätiedot
Heidi Korin
apteekinhoitaja
Yliopiston Apteekki, Turku
p. 02 6516 5403

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme