Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on Suomen kolmanneksi paras asiakaspalveluorganisaatio

Jaa

Yliopiston Apteekki sijoittui kolmanneksi toisena vuotena peräkkäin Suomen parhaiden asiakaspalveluorganisaatioiden listalla, jonka Taloustutkimus julkisti tänään.

Yliopiston Apteekin asiakaspalvelussa korostuvat välittävä ihmisten kohtaaminen ja asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin vastaava asiantunteva neuvonta. Yliopiston Apteekki on jo vuosikymmenten ajan panostanut voimakkaasti asiakaspalvelun kehittämiseen.

- Olemme erittäin iloisia Yliopiston Apteekin sijoittumisesta kolmen parhaan joukkoon.
Tarjoamme välittävää ja yksilöllistä palvelua apteekkien lisäksi myös ya.fi-verkkoapteekissa, 24 h -puhelinpalvelussa, maksuttomassa chat-palvelussa ja kätevässä mobiilisovelluksessa, Suomen apteekkiliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna-Mari Store sanoo.

Yliopiston Apteekki mittaa ja kehittää jatkuvasti asiakaspalvelua ja -kokemusta. Tänä vuonna on esimerkiksi uudistettu verkkoapteekin nopeaa toimitusta, mobiilisovelluksen palveluita ja chat-asiakaspalvelua. Lisäksi apteekkien henkilöstö ympäri Suomen on osallistunut säännöllisiin asiakaspalvelukoulutuksiin.

Kansallisen Asiakaspalvelupalautetutkimus, sijoitukset 2019:
1. Kirjasto
2. Alko
3. Yliopiston Apteekki

Taloustutkimuksen toteuttamassa Kansallisessa Asiakaspalvelupalaute -tutkimuksessa 2019 kysyttiin kuluttajien mielipiteitä yritysten ja kunnallisten toimijoiden asiakaspalvelusta. Tutkimuksessa vastaajat ovat ottaneet kantaa muun muassa ensivaikutelmaan, odotus- ja asiointiaikaan, hinta-laatusuhteeseen, asiantuntemukseen ja halukkuuteen käyttää palvelua uudestaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fiTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme