Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki sijoittui kolmen kärkeen Suomen parhaiden asiakaspalveluyritysten listalla

Jaa

Yliopiston Apteekki sijoittui kärkikolmikkoon Suomen parhaiden asiakaspalveluorganisaatioiden listalla, jonka Taloustutkimus julkisti tänään.

– Olemme erittäin iloisia valinnasta kolmen parhaan joukkoon. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle välittävää ja yksilöllistä palvelua, apteekkari Mirka Korhonen sanoo.

Yliopiston Apteekin apteekeissa, verkko- ja puhelinpalvelussa sekä muissa palvelukanavissa asiakaspalvelua mitataan säännöllisesti ja tietoja käytetään toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Kansallisen Asiakaspalvelupalautetutkimuksen kärki vuonna 2018:

 1. Kirjasto

 2. Alko

 3. Yliopiston Apteekki

Taloustutkimuksen toteuttamassa Kansallisessa Asiakaspalvelupalaute -tutkimuksessa 2018 kysyttiin kuluttajien mielipiteitä yritysten ja kunnallisten toimijoiden asiakaspalvelusta. Tutkimuksessa vastaajat ovat ottaneet kantaa muun muassa ensivaikutelmaan, odotus- ja asiointiaikaan, hinta-laatusuhteeseen, asiantuntemukseen ja halukkuuteen käyttää palvelua uudestaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mirka Korhonen,
apteekkari,

09-54204559
mirka.korhonen@ya.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on tutkitusti yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yrityksellä on 900 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Asiakaspalvelukanavia ovat 17 apteekin lisäksi puhelinpalvelu (24 h), chat ja verkko ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme