Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki vetää YA A-vitamiini Nenäsuihke 25 ml -valmisteen takaisin kuluttajilta

Jaa
Yliopiston Apteekki vetää YA A-vitamiini Nenäsuihke 25 ml -valmisteen (CE-merkitty lääkinnällinen laite) erän 0632212 03-2024 (suihkepullossa erämerkintä 063221) varotoimenpiteenä takaisin kuluttajilta. Kyseisessä erässä on havaittu valmisteen osittaista sakkautumista.

Kuluttajia pyydetään palauttamaan 24.2.2023 mennessä avaamattomat tai avatut YA A-vitamiini Nenäsuihke 25 ml (erä 0632212 03-2024, suihkepullossa erämerkintä 063221) -pakkaukset takaisin mihin tahansa Yliopiston Apteekkiin tai Yliopiston Apteekin kumppaniapteekkiin. Verkosta ostetun tuotteen voi palauttaa myös Postin kautta. Katso tarkemmat ohjeet ya.fi/takaisinveto

Palautettu pakkaus hyvitetään kuluttajalle. Tyhjiä pakkauksia ei hyvitetä. Takaisinveto ei koske tuotteen muita eriä.

Yliopiston Apteekki pahoittelee palautuksesta asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.


Lisätietoja:

Asiakaspalvelu puh. 0300 20200, 0,69 €/min + pvm/mpm 
Media: Yliopiston Apteekin mediapuhelin puh. 09 5420 4750

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme